sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Pohdintoja, haaveita ja pitkäntähtäimen tavoitteita

Moikka!

Mä pääsinkin tänään kaverin kanssa lenkille. <3 Juostiin rauhallista vauhtia kymppi pienessä tihkusateessa ja kivaa oli. Tälle viikolle kertyi siis 3 lenkkiä,spinni, shape ja sali. Nyt onkin semmonen fiilis, että illalla kunnon rullailut ja huomenna Hatha-joogaan.

Lenkillä jutellessa pohdin myös omia tavoitteitani juoksun suhteen, noin niinku pidemmällä tähtäimellä.
Mä en usko, että mulla riittää aika tai into treenata mihinkään oikeesti huippuaikoihin, mutta mä lähden tavoittelemaan MUN huippuaikoja.

Tämmösiä pohdin:

Kymppi: Kymppi olis siisti juosta joskus alle 55 minuuttiin, siihen vois hyvällä treenillä päästä jo ens vuonnakin ehkä? Uskon, että lähivuosina joku 50-55 aika on mulle ihan mahdollinen, sit en tiedä pääsiskö siitä enää nopeempaan? Ja tarviiko mun edes päästä?

Puolikas: Se 2h olis mun unelma. Ykkösellä alkavaan en ehkä oikein itekään usko, ainakaan nyt ihan lähiaikoina. Olis vaan aika siistiä ylipäätään pystyä juoksemaan tollanen matka niin, että keskivauhti alkais vitosella :)

Maraton: Unelma olis joskus juosta 4.45 tai sen alle. 4.30 vois ehkä olla vielä ihan realistinen? Alle neljään tuntiin tuskin pääsen koskaan, eikä mun tarviikaan, voin ihailla niitä jotka siihen pääsee :).

Sit ku nää kaikki on joskus saavutettu, niin sit voi miettiä haluaako koittaa tavoitella vielä parempia aikoja. Noi on musta kuitenkin jo niin huikeita aikoja, että jos tollasia joskus ite saavuttaa, niin olen kyllä todella ylpeä ja tyytyväinen. :)

Mutta samalla kyllä puhuttiin, että olen kyllä ylpeä jo nyt siitä, miten pitkälle olen aika lyhyessä ajassa päässyt tässä juoksussa :). Ja vauhtiakin olen saanut jo lisää ja sitä alankin nyt kehittää tässä syksyllä ja keväällä. Satsin sivuilla on juoksuohjelmia jäsenille ja otinkin sieltä pari insipiraatioksi tälle syksylle. Lähinnä siis vois ottaa niistä ideoita treeneihin, en lähde niitä nyt ainakaan sen kummemmin noudattamaan. Niitä Satsin juoksutunteja olis myös kiva kokeilla. Onko jollakin niistä kokemusta? Kaveri olis kiva saada mukaan ainakin ekalle kerralle :)

Tällä viikolla olen myös miettinyt, että joskus olis siistiä päästä juoksemaan Pariisiin ja sitten sinne Nizzasta Cannesiin, mistä olen jo aiemmin puhunut. Jospa jompaan kumpaan lähtis vaikka sitten viimeistään ku täytän 35 ;). Nykyinen tilanne ei tommisia juoksureissuja salli, mutta ehkä joskus. Tonne Pariisin maratonille näköjään järjestetään reissujakin täältä.

Mutta eipä tässä varmaan kummempaa tällä erää. Kivaa alkavaa viikkoa :)

6 kommenttia:

 1. Mulla on aika samanlaisia aikatavoitteita. Kympillä sinne 52 minuutin paikkeille, ehkä jo ensi vuonna, puolikas kahteen tuntiin ja mara alle 4,45. Ois upeeta saavuttaa noi kaikki jo ensi vuonna. Meidän aikatavoitteet on kovia meille! Ei meidän tarvitse maailmanennätysvauhteja juosta ;) Pariisin maraton ois kyllä mahtava! Pariisi on Euroopan kaupungeista mun lemppari. Jos rahatilanne sallisi, niien ois hienoa kerätä juoksusta innostuneiden porukka ja lähteä porukalla matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olispa hauska juosta jossain yhdessä ja tsempata toisiamme matkalla, kun aika samoilla vauhdeilla mennään :).

   Poista
  2. No niinpä olisi! Ensi vuoden HCM?

   Poista
  3. Pistetään harkintaan :). Mä kyl ehkä en uskalla elokuussa maralle, jos on vielä kamalan kuuma :/. Tuutko hcr:lle?

   Poista
  4. En pääse HCR:lle. Sanon samana päivä tahdon :)

   Poista
  5. No hyvä syy jättää se väliin :) Ihanaa <3. Katotaan jossain välissä vähän noita kisoja mihin olis molemmilla mahis :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)