torstai 14. toukokuuta 2015

Kisafiilistä ilmassa

Moikka!

Enpä ole tällä viikolla oikein ehtinyt kirjoittelemaan, kun olen ollut duunia päivät ja illat menoa. Pikkasen alkaa kyllä lauantai jänskäämään! Insta onkin täynnä Bodom Trail-fiilistelyä ja alkaa kyllä omakin kisafiilis olla korkealla :)

Maanantaina kävin tosiaan hierojalla. Tällä kertaa hierottiin kuitenkin normaalia kevyemmin. Etureidet sattu silti taas ihan pirusti ja pakarat tuntu kanssa normaalia enemmän. Hieroja totesi, että lihasta on kyllä tullut jalkoihin aika paljon tässä matkan varrella, mikä oli ihan kiva kuulla. :)

Maanantaina kertyi askelmittariin pelkistä hyötyliikunnoista yli 23k askelta. Tiistaina kävin illalla juoksemassa superkevyen ja hitaan lenkin: 5 kilsaa, keskivauhti 7.19 ja keskisyke 138. Ainoastaan loppuun otin yhden reippaamman lyhyen pätkän.

Keskiviikosta perjantaihin pidän siis lepoa (ihan jo senkin takia, että olen lasten kanssa kolmisin, niin en mä mihkään pääsiskään, joten ei tule lähdettyä vahingossa lenkille ;) ja kasvattelen juoksuintoa ;). Tosin en usko, että siitä on puutetta, vaan odotan kyllä innolla lauantaita ja mun kolmatta virallista puolikasta. Huomenna suuntaillaan kaverin kanssa Expoon ja hakemaan numerot ja paidat ja lauantaina ajattelin mennä kisapaikalle n. 14 aikaan, niin ehditään Kristan kanssa treffata. :)

Koko viikon oon kyllä hirveesti tunnustellut omaa oloa ja ollut tosi herkillä sen suhteen. Ei kai vaan nenä ole tukossa tai kurkku kipeä? Ei kai vaan mihinkään satu tms.? Kamalaa olis kyllä jos nyt sairastuis!
Ja sitten mietityttää vaatetus: juoksenko lyhythihasella ja capreilla vai tartteeko vielä pitkähihasen? Tietty jos laitan säärystimet niin voisi laittaa caprit hyvin. Tällä hetkellä lupailee reilua kymmentä astetta ja puolipilvistä, eli ihan hyvä juoksusää. Ehkä päätän vasta kisa-aamuna, kun nään mimmonen se sää oikeesti on.

Lauantaista on kyllä tulossa mulle oikein superpäivä, kun ensin juostaan ja illalla sitten pitkästä aikaa siskon kanssa Sunkkareiden keikalle, jota on tammikuusta asti jo odoteltu (tai kauemminkin oikeestaan, kun on toivottu, että joku Suomen keikka julkastais). Pikkasen kiire kyllä tulee ja totesin, että kodin kautta en ehdi käymään, joten se on käytävä uimastadionilla suihkussa ja mentävä sitten jonnekin syömään ja sieltä keikalle.

Semmosta tänne.

Tämmönen fiilis oli viime vuonna juoksun jälkeen :)

Täpinäterkuin,
Tanja
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14010455/?claim=nh6kk4zzmsm">Follow my blog with Bloglovin</a>

12 kommenttia:

 1. Tsemppiä Runille Tanja!! :D Nauti juoksusta ja keveitä askeleita!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tuutko kannustaa? :)

   Poista
  2. En taida ehtiä, kun tuli illanviettokutsu, ja siellä pitäisi olla jo viideltä. Mutta katsotaan, josko siinä ehtisi johonkin Pasilan lähelle matkalla kameran kanssa heilumaan. :D

   Poista
 2. Tsemppiä ihan hulluna, hengessä olen mukana =)!!!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos :). Sulla alkaakin keventelyt kohti Tukholmaa :)

   Poista
 4. Hyvä Tanja, hienosti se menee!! :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä törmätään! Kevyitä tossuja myös sulle :)

   Poista
 5. Tsemppiä! Toivottavasti törmätään huomenna :) Mullakin hirveä vaatekriisi meneillään! En ole juossut lyhythihaisilla / -lahkeisilla vielä tänä vuonna, joten en kyllä uskalla varmaan riskeerata huomenna. Ei oo kiva jos kylmät lihakset paukahtelee :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo kans juossut vielä lyhyillä. Pitää miettiä aamulla. Haitko jo numeron?

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)