sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Ei yskälle loppua näy...

Moikka

Teksti sisältää sitten valitusta, positiivisempaa sitten noin puolesta välistä, joten kandee hypätä sinne, jos ei halua lukea valitusvirttä :D.

Eilen taisi täyttää tää flunssa kuukauden. Lääkekuuri on syöty, mutta yskä ei vaan lopu. Viikon oli öisin rauhallisempi, mutta sitten vaan paheni ja nyt yskin sitten öin ja päivin. Unet on ollu tosi huonoja koko viikon. Yks oppilas totes jo maanantaina, että näytän väsyneeltä, eikä tilanne ole siitä parantunut, kuten kuvasta näkyy
Rouva silmäpussi
Perjantaina laitoin lääkärille sähköpostia ja pyysin soittoaikaa ja yskänlääkettä. Jos sit jostain reseptilääkkeestä olis apua, kun ei Codetabs ainakaan auta. Määräsi sitten jotain 20e maksavia kapseleita ja ajattelin, että nyt sais sit nukkua, mutta ei. Aamuyöllä viimeistään herään yskimään. Maanataiksi sain soittoajan, katsotaan mitä se lääkäri tuumaa. Tyttö jo tänään mietti, että tarttuuko tää heille. Mä sanoin, että olis varmaan jo tarttunut, kun kuukauden kestänyt. Tyttö oli hetken hiljaa ja kysyi sitten, että onko se jotain vakavaa. Tuskin tämä onneks mitään vakavaa on, sairaan raivostuttavaa vaan.

Alkaa kyllä olla mieli aika matalalla, kun ei pääse treenaamaan ja eikä saa nukuttua. Ilmat olis ollu niin parhaita juoksuun ja olis kiva päästä Elixiaankin, mutta ei toivoakaan. 

No, se siitä valitusvirrestä.

Ens viikolla on onneksi tiedossa kivoja juttuja, koska perjantaina menen vihdoin kampaajalle ja illalla sitten Robinin keikalle :). Mammat lähtee joraamaan. Se on k-18 keikka, joten ei siellä onneksi ihan lasten seassa olla fanittamassa :D. 

Viikonloppu on mennyt aika pitkälti kotosalla. Tarkotus oli lähteä kyläilemään ja tänään Kummit Stars- konserttiin, mutta en mä jaksa mihkään lähteä. Koitan keräillä voimia ens viikkoon. Eilen katsottiin myös kotoa käsin Sellon 10-vuotis ilotulitusta.

Semmosta tänne. Ei ole tää lokakuu nyt ollut mun ystävä, mutta toivotaan, että marraskuu olis parempi. Iloa lokakuun vikaan viikkoon :)

Tanja

16 kommenttia:

 1. Pystyn kyllä samaistumaan tuohon sun yskätilanteeseen. Minä olen yskinyt keuhkoja ulos "vasta" kaksi viikkoa, mutta olen jo lopen kyllästynyt. Voiko tämä oikeasti jatkua kuukaudenkin?!?! Mulla on nyt kortisonikuuri menossa, mutta enpä tiedä onko tämä juurikaan vielä auttanut... yskänlääke auttaa nyt sen verran, että yöt olen saanut nukutuksi kohtuudella. Lähdetäänkö yhteislenkille, kun tästä toivutaan ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näköjään voi! Toivottavasti sulla ei kestä! Voitais kyllä lähteä! :) Olis kivaa :). Paranemisia sinne myös!

   Poista
 2. Voi harmi! Onko teillä koulussa millainen sisäilma? Meillä on surkea ja moni on kärsinyt pitkittyneestä yskästä senkin takia.

  Robin sen sijaan kuulostaa hauskalta! Toivottavasti yskä on jo silloin parempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on just valmistunut koulu, joten siitä ei voi johtua kyllä.

   Toivotaan, että silloin on jo parempi.

   Poista
 3. Voi Tanjaaa... Mä niin toivon että jo parantuisit <3 Kurjan pitkittynyt toi sun tautis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin! Haluun juoksemaan myös sun kanssa! Pitäskö käydä vaikka kahvilla sitä ootellessa?

   Poista
  2. Käydään ihmeessä! Vaikka Leppävaarassa jossain :) Viestitellään!

   Poista
 4. Höh, tsemppiä ja pikaista paranemista! <3 Tosi kurjaa, kun on kestänyt noin pitkään!! :/

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti pian helpottaa jo koska onhan tuo nyt ihan pepusta! :(

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti pian helpottaa jo koska onhan tuo nyt ihan pepusta! :(

  VastaaPoista
 7. Äh pitkittyneet taudit ovat kyllä niiiiin syvältä. Tsemppiä hurjasti! Toivotaan tosiaan, että marraskuu kaikin puolin parempi. <3

  VastaaPoista
 8. Varmasti todella turhauttavaa ja rasittavaa tuo yskä!!! Oikein hävettää kun ite valitin vajaan viikon kestäneestä flunssasta. Paljon tsemppiä parantumiseen!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se viikkokin jo ärsyttää :). Kiitos! Alkaa kyllä verottaa jo pahasti unia. Taidan olla väsynyt kun en eilen löytänyt sanaa suklaa. Mietin että mitä se ruskea nyt on :D

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)