maanantai 6. lokakuuta 2014

Pähkäilyjä (ja panikointia?) H-hetken lähestyessä

Moikka,

Lähtölaskenta on alkanut :) Sunnuntaina mennään eikä meinata! Tänään on ollut paljon aikaa pähkäillä käytännön asioita.
Mietin esimerkiksi sitä mahtuuko mun geelit ja puhelin Spibeltiin? Se onneks selvisi testaamalla ja kyllähän ne mahtuu, vaikka aika pullukka Spibeltistä tulikin :)

Sitten mietin sitä, että otanko juomavyön mukaan. Yleensä mulla on ollut oma vyö tapahtumissa, koska ahdistaa ajatus, että esim puolikkaalla tuleekin jano "väärään aikaan" eli silloin, kun ei ole juomapistettä heti tulossa. Lisäksi se juominen noilla pisteillä on mitä on, kun vauhdissa koittaa saada vettä enemmän suuhun kuin paidalle ;). Tuolla on toisaalta juomapisteitä tosi hyvin, kolme per kierros, joten luulis silläkin pärjäävän? Mietin myös sitä, että voisin pyytää kannustusjoukkoja ottamaan vesipullon mukaan, jos haluan juoda. Geelit ajattelin ottaa joka tapauksessa aina kierroksen lopussa ja siinä on juomapiste, eli sen puolesta ei tartte juomaa olla mukana.

Mietin vielä myös sitä, että juoksenko kompressiosäärystimillä vai en? Ostin ne jokin aika sitten ja olen aina välillä juossut ne jalassa ja välillä ilman. Ekalla kerralla, kun ne oli pitkiksellä jalassa niin vähän ahdisti lopussa mutta silloin rullasin ne vaan nilkkoihin niin ei haitannut enää ;).

Vaatetusta täytyy kanssa miettiä, mutta varmaan päätän vasta silloin kisapäivänä lopullisen. Luulen että paras olis ehkä t-paita ja juoksutakki, koska takki on sit helppo ottaa pois vauhdissakin.

Huomenna käyn tekemässä kevyen lenkin. Jalat on hieronnan jäljiltä tosi hyvän tuntuiset, mutta melkosen tuskasta oli kyllä pohkeiden ja etureisien hierominen eilen! Huomenna varmaan on sykemittarikin noudettavissa, joten sitäkin pääsee testaamaan. Apteekissa täytyy käydä ostamassa sitä Compeedin puikkoa, joka estää hiertymiä ja sitä sitten laittaa olennaisiin paikkoihin.

Hiilaritankkausta ajattelin aloitella keskiviikkona tai torstaina ja koko viikon juoda paljon. Veden lisäksi sitten loppuviikosta tankkausjuomaa.

Juoksunumeron ja chipin haen jo perjantaina tai lauantaina niin ei tarvitse sitä sitten enää kisa-aamuna miettiä.

Saattaa olla, että tulen tänne vielä useampaan kertaan jännitystä purkamaan. Faceen annoin jo varoituksen, että jos ei maratonhommat kiinnosta, niin kannattaa tällä viikolla piilottaa mun statukset ;). Miehelle sanoin, että antaa mun hössöttää, ei sen tartte oikeesti kaikkea kuunnella, paitsi sitten, kun annan oikeesti sille ohjeita ;).

Tämmösiä löyty taas I<3to run- Facebook-sivuilta:
Kohta pitää keksiä uusi tekosyy ;)

Mies leikki kampaajaa ja värjäsi mun hiukset lauantaina :)

7 kommenttia:

 1. Haha :) Hauska seurata sun "panikointia", kun tiedän niin hyvin ton tunteen :) Hyvä, että oot miettiny valmiiksi jo ruokailuja ja pukeutumista jne. Homma siis hallussa! Kokeile muuten spibelt juostessa niin, että se on täysi! Mulla oli viimeksi vaikeuksia sen kanssa, kun meinasi koko ajan valua ja se oli Super ärsyttävää..joten pitää hirttää aika tiukalle siihen vyötärölle. Oma juomavyö ei oo ollenkaan huono idis, jos oot sitä tottunut kantamaan, Tsempit! :) Hengessä mukana!

  VastaaPoista
 2. Hyvä kun sanoit! Testasin äsken lenkillä ja hyvin pysy paikoillaan! En olis kyllä ite ees hokannut tota testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos Karoliina tsempeistä! Ja sulle myös enkkajahtiin! Ehkäpä törmätään reitillä :)

   Poista
 3. H-hetki lähestyy. Mulla oli komperessiosäärystimet, mutta mulla on ne auttanut hyvin penikkavaivoihin eivätkä ahdista. Apteekista ostin parasetamol- särkylääkettä, kun se ei vaikuta munuaisiin ja on näin ollen turvallinen juostessa. En kylläkään tarvinnut sitä, mutta varoiksi kulki yksi spibeltissä mukana. Mun huoltojoukoille oli mukana geelitäydennystä ja juomaa ja metwurstia (siltä varalta, että olisn kaivannut suolaa). Tsemiä viimeistelyyn. Hengessä mukana myös täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Ihanaa kun tietää, että täällä on porukka hengessä mukana :). Särkylääke varmaan hyvä idea ottaa mukaan!

   Poista
 4. Vitsit, mä oon niin hengessä mukana! :) Ihanan kuuloista suunnittelua ja vähän panikointia.. tiedän, mitä se on.. vielä neljännelläkin maratonilla lauantaina tuli panikoitua samoja asioita, heh. Mutta se on osa kokonaisuutta, ja luo kisajännitystä! On se hienoa sit juosta, kun sitä päivää on odottanut niiiiin kauan! Paljon tsemppiä viimeistelyihin ja tietty itse koitokseen!! Kaikki menee hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna tsempeistä! Panikointi taitaa kuulua tosiaan osaksi tätä prosessia. Pitäs varmaan huolestua jos en yhtään pähkäilis ja panikoisi ;). Mä oon luonteeltani jo sellanen että tykkään miettiä kaiken valmiiksi. Enää ei malttais odottaa. Uskon kyllä että ellei jotain yllättävää ilmene niin selviän kunnialla maaliin!

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)