maanantai 2. maaliskuuta 2015

Kuulumisia

Moi
Eipä ole tullut kirjoitettua, kun ei ole ollut oikein mistä kirjoittaa, kun en ole viitsinyt tulla tänne turhautumistani purkamaan.

2 viikkoa sitten olen viimeksi treenannut. Jalka on edelleen kipeä ja tänään kävin lääkärissä. Onneksi itse akillesjänne on kunnossa, eikä ole nestettä tms, mutta kudokset siinä vieressä ilmeisesti rasittuneet varmaankin niistä mäkivedoista ja kipuilevat. Lääkäri kyllä, sanoi että voi mennä viikkoja ennen kuin kestää juoksua ja muuta treeniä, missä tulee iskutusta ja yhden jalan varaan ponnistusta jne.

Eli juoksutauko jatkuu, mutta jospa pääsisi kohta kuitenkin salille ja spinniin. Edelleenhän tuo kipuilee ihan kävelystäkin ja sellasta korotuspalaa suositteli kenkään. Venyttelyä ja jumppaa tarttee tehdä myös. Treenejä vaan tarttee soveltaa. Mutta oon kyllä helpottunut, ettei ole mitään pahasti rikki.

Muuten tänne ei mitään erikoista kuulukaan. Töissä oon ollut paljon ja kävelyä tulee joka päivä aika paljon. Viikonloppu oli kiireinen, kun järkkäilin pojan synttäreitä ja lauantaina käytiin kaverin kanssa Rikhard von Trappessa syömässä.  Oli tosi kiva paikka ja ruoka hyvää.
Pojan kakku, mustikkaa ja vaniljaa

Taco-piirakka Pirkan ohjeella.

Hansin vohveli. Aivan taivaallista

Mummola-astiasto :)

Ehkä symppiksin annos, kuuluisaa kukkoa :)

Piti ihan meikata :)
Vireystasossa huomaa kyllä, että ei ole treenannut. Oon tosi väsynyt, eikä oikein huvita, eikä jaksa illalla mitään varsinkaan duunin jälkeen. Aika hektistä on ollut kyllä duunissakin, mutta lisää energiaa kyllä sais kun pääsis kunnolla treenaamaan. Syönyt olen kyllä sitten senkin edestä ja sekin ärsyttää ;)

Saas nyt nähdä miten ton juoksukoulun kanssa käy sitten. On sitä onneksi vielä paljon jäljellä, vaikka vielä olis pakko pitää taukoa parikin viikkoa. 

Että semmosta tänne.

Kivaa viikkoa,
Tanja

7 kommenttia:

 1. Voi sua :/ koitas nyt parannella jalka kuntoon!! Onneksi pystyt tekemään kuitenkin korvaavia treenejä! Toivotaan, että pääset pian juoksemaan... Haleja<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä Hanna! <3Onneks tosiaan ei ole mitään totaalilepoa tiedossa, hulluksi tulisin!

   Poista
 2. Onpa kurja juttu, onneksi ei kuitenkaan pahemmin ole käynyt! Toivottavast tulet pian kuntoon ja pääset taas juoksemaan! Tsemppiä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneks ei ole mitään pahasti rikki! Ja jee! Kiva et vihdoin näkyy nää sun kommentit :). Kiitos tsempeistä <3

   Poista
 3. Voeh. Tuommoiset kipuilut on kyllä niin ikäviä. :/ Kovasti tsemppiä toipumiseen!! Toivottavasti pystyt tekemään välillä vähän muuta juoksun korviketta, josta saa endorfiinipöllyä sitten aikaiseksi. Sitähän se kroppa välillä kaipaa. Ps.Ihania ruoka-annoksia ja kakkuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Todellakin kaipaa, lauantaiksi varasin spinnin, toivottavasti siellä pystyis kunnolla treenaamaan :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)