keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Helmikuun yhteenveto- ei mennyt ihan putkeen

Moikka!
Ajattelin nyt kirjotella jonkinlaisen yhteenvedon helmikuun treeneistä, vaikka  eipä siinä ole paljon kertomista :/

Heiaheiaan olen kirjannut 26 treeniä ja 18 tuntia. Treenit jakaantuu seuraavasti:
Kävelyt ts. duunimatkat 11 kertaa yhteensä n.10h,  ~ 55km
Juoksua 7 kertaa n. 5,5h, ~ 44,6km
Sitten on lisäksi venyttelyä, kerran Balance, yksi kuntopiiri ja vatsalihastreeni ja yksi vaunulenkki.

Helmikuu alkoi flunssalla ja sitten kuun puolivälin tienoilla alkoi jalkaongelmat, joten juoksemiseen ei hirveesti tilaisuuksia ollut.

Lihaskuntoa olis voinut olla paljon enemmänkin. Huomaa kyllä myös että näiden sairastelun ja jalkaongelmien lisäksi uusi arki on tuonut vähän haastetta ja olen kuitenkin preferoinut juoksutreenit ja muut on sitten jääneet jos ei ole ollut aikaa.

Treenit on kuitenkin olleet aika kivoja. Jonkin verran yhteistreenejä kavereiden kanssa ja juoksukoulun yhteistreenit oli kivat. Oli myös kiva käydä testaamassa Balance.

Maaliskuu ei varmaan juoksun suhteen ole kovin hyvä, mutta toivottavasti pääsen viimeistään parin viikon päästä laittamaan taas tossut jalkaan. Ja pääsen treenaamaan muuta sitten kuitenkin, jottei ihan harakoille tää kuukausi mene. Aion kuitenkin kuunnella tota jalkaa tosi tarkkaan ja pistää stopin kaikille lajeille, jotka tuntuu jalkaa ärsyttävän. Eli kroppaa kuunnelleen mennään.

Onneksi kuitenkin ne pari viikkoa kun pystyin treenaamaan oli ihan hyviä viikkoja :)

Kivaa viikon jatkoa, kohta se viikonloppu taas on ovella. Hirveetä kyytiä menee taas aika :)

Tanja

4 kommenttia:

 1. Välillä se on semmoista, että flunssat ja vaivat sotkee suunnitelmia. Pääasia on kuitenkin juuri kropan kuunteleminen. Oikein ihanaa maaliskuuta vaivoista huolimatta! Josko saataisiin aurinkoakin piristämään tätä harmautta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinä sellastahan se elämä on, ettei aina mee niinku suunnittelee. Aurinkoa kyllä kaipais, nyt on ollut taas niin harmaata :/

   Poista
 2. Hyvä Tanja. Kroppaa pitää kuunnella, vaikka se olisikin vaikeaa. Tsemppiä

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)