lauantai 25. huhtikuuta 2015

Duunia ja treeniä, siitä oli tämä viikko tehty

Moikka!

Täällä on ollut ihanan aurinkoinen ja keväinen päivä. Just täydellinen päivä pihatalkoille ja pitkikselle. <3

Tällä viikolla oli vaihteeksi taas joka päivä töitä, osa sijaistuksia ja osa sitten omaa opetusta ja lisäksi varmistin, ettei käy aika pitkäksi ens viikolla, kun pidin kokeet ryhmilleni :).

Tällä viikolla tuli juostua kolme lenkkiä:

Ma: lepo paitsi työmatkat 5km ja Tikis 16 (oon ihan säälittävän jäljessä, tiedän)
Ti: kevyt lenkki 9 km keskivauhti 7.19, keskisyke 147 ja duunimatkat 5km
Ke: lepo
To: lepo
Pe: juoksu 4,7km, keskivauhti 6.23 ja keskisyke 163 ja duunimatka 5 km
La: juoksu 18 km, keskivauhti 6.40 ja keskisyke 164
Su. lepo

Tiistaina päädyin lopulta skippaamaan juoksukoulun, kun totesin, ettei mun jalat todellakaan ole tarpeeksi palautuneet viime viikon treeneistä, jotta voisin vetää ratavetoja. Ei sinänsä ihme, kun harjoituskuormitus oli tosiaan koko viikon punasella. Sen sijaan juoksin kevyen lenkin ja siinäkin oli ihan tarpeeksi.
Tiistain lenkiltä

Sit tulikin tarkoituksella pari lepopäivää, kun oli suunnitelmissa juosta pitkis jo pe, mutta sen sijaan juoksinkin silloin lyhyen lenkin töiden jälkeen. Juoksin pienen matkaa tossa meidän lähimetsässä ja siitä sitten siirryin urkkapuistoon. Vauhti oli sellasta ku jalat halus mennä.
Perjantain lenkin metsäosuudelta
Tänään sitten juostiin viikon pitkis. Köröttelin bussilla kaverin luokse ja lähdettiin sieltä sitten juoksemaan pitkis Espoon rantoja. Osin juostiin samaa reittiä kuin viimeksi, mutta toiseen suuntaa. Oli kyllä aivan hirveän mäkinen reitti tuohon suuntaan! Mutta hyvin vedettiin kuitenkin. 18 kilsaa mentiin ja kaverille pisin ikinä <3. Vauhtia nostettiin viime viikosta myös. Sitä vauhtia vaan pitäs nostaa vielä lisää, jotta pääsisin edes siihen viime vuotiseen aikaan. Kyllä me toki vähän säästeltiin, että ehkä tohon saa vielä pökköä pesään lisää sitten lappu rinnassa, kun ei tartte säästellä. No, katsotaan. Ainakin saatiin ihan hyvin loppuun nostettua vauhtia :)

Ens viikolla on vika juoksukoulu ja juostaan Cooperin testi. Enpä ole sitä ikinä juossut ja mua kyllä vähän jännittää kuinka käy... Toivottavasti en nyt ihan nolaa itseäni siellä.

Mut joo, kolme viikkoa ja sit mennään. Tai tähän aikaan on jo juostu ja mä oon Jäähallilla Sunkkareiden keikalla! Pikkasen vetää kiireeksi aikataulu silloin, mutta ei haittaa. :) Ens viikolla vielä kovempaa treeniä ja sit alan keventää.

Mites muilla HCR.lle tulijoilla menee treenit?
Kivaa viikonlopun jatkoa.


4 kommenttia:

 1. Oi kun mä haluisin lähteä sun kanssa juokseen yhden mega pitkän lenkin!! Mulla ne on aivan jääneet ja kymppiin olen jumiutunut. Kivaa, kohta alkavaa viikkoa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oliskin ihana juosta taas yhdessä kunnon pitkis ♡. On ikävä meidän lenkkejä :)

   Poista
 2. Hyvin sujuu treenit :) Tän päivän cooperin jälkeen voikin alkaa jo ottaa vähän iisimmin! Ja et kuule todellakaan nolaa itteäs hei! Ota se vaan positiivisena haasteena :) Siellä nähdään, hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, vielä vika pitkis ja joku lenkki ja sit ajattelin alkaa ottaa iisimmin :). Oli kiva nähdä :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)