lauantai 27. joulukuuta 2014

Perhe, ruokaa, herkkuja ja liikuntaa

Moi :)
Nyt on sitten joulu ohi. Meillä oli tosi kiva joulu <3. Lähdettiin jo aaton aattona miehen perheen luokse ja siellä sitten illalla leivottiin pipareita ja kakkua (joka katosi sitten aattona parempiin suihin). Miehet savusti kalaa kodassa ja keiteltiin siinä illalla myös suolaliha valmiiksi. Mä tulin itse asiassa junalla perheen perässä, kun hain siskon luota vielä meidän osuuden kinkusta. Mies on jo monta vuotta halunnut mun siskon paistamaa kinkkua jouluna ja tänäkin vuonna sisko sitten paistoi ison kinkun, joka sitten jaettiin. Istuin sitten junassa kinkku käsilaukussa :D


Tytön leipoma jäätelötötteröpipari ;)

Yö oli melkoinen seikkailu, kun poika yski kovasti ja yhdessä välissä 120cm sängyssä oli koko meidän perhe. Mä valvoin yöllä yli kolme tuntia, mutta nousin silti aamulla ysin aikaan nauttimaan rauhallisesta hetkestä hiljaisessa talossa, kun muut vielä nukkui. (Tiesin, että sellasta ei ole enää koko päivänä luvassa :D)
11 aikaan lähdin sitten lenkille. Ulkona oli pieni pakkanen ja lunta sateli hiljakseen <3. Laitoin Jouluni laulut- levyn soimaan ja juoksin 6 kilsaa aika reipasta vauhtia. Taisikin olla ensimmäinen kerta kun juoksin aattona, mutta ajattelin kyllä tehdä tästä tavan. Mies oli lämmittänyt meille saunan ja pääsinkin melkein suoraan lenkiltä saunomaan :)

Lenkkimaisemat
Aattoilta sujui oikein kivasti ja pukkikin kävi. Sain kivoja lahjoja ja lapsetkin oli vissiin olleet tosi kilttejä ;).
Kirja ystävältä ja aktiivisuusranneke kullalta :)

Joulupäivänä ajettiin kotiin näin ihanassa säässä. Pakkaslenkille en ehtinyt kyllä.
<3
Illalla mentiin vielä pulkkailemaan ja katsottiin leffaa. Lisäksi keittelin suolalihan tapaninpäivän ruokailua varten ja tein glögikakun
Mun eka kiillekakku
Eilen tuli sitten äiti ja pikkusiskot perheineen meille syömään ja meillä oli  uusi jouluaatto, kun jaettiin taas lahjoja :). Oli tosi kivaa :)
Lahjoja piisaa :)
Illalla oli pakko päästä vielä lenkille ja hölköttelin 5 kilsaa. Helpotti kummasti ähkyä. Tänä jouluna tuli ihan hirveesti suklaata lahjaksi joten tuhottavaa riittää. Onneksi on tullut myös lenkkeiltyä, vaikka plussalla taitaa olla kyllä kalorit, mutta mitäpä tuosta :D.

Kohta lähdetään kauppaan ja tänään ajateltiin tehdä ruuaksi tortilloja ja pidetään kuulemma leffailta, kun kummityttökin on kylässä :). Olin varannut spinnin, mutta totesin, etten sinne ehdi, niin menen sitten lenkille, jos on sopiva rako.

Toivottavasti teillä oli kiva joulu







8 kommenttia:

  1. Ihanan kuuloinen joulu teillä ollut :)! Välittyi hyvä fiilis tänne asti! Kiva, kun oot päässyt lenkille ja saanut ihania juoksuaiheisia lahjoja! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että välittyi ♡. Onneks tosiaan pääsi lenkillekin. Tänään sai lenkki jäädä mutta tehtiin kauppareissu pulkilla niin tuli jotain kuitenkin. Lahjat oli kyllä tosi kivoja :).

      Poista
  2. Ihanalta kuulostaa! <3 Munkin jouluähkyä lievitti hyvin juoksulenkit! Ei oikeastaan edes tullut ähkyä, vaikka suklaata ja herkkuja tuli mätettyä vaikka kuinka paljon :D Juoksuaiheiset lahjat on ihan parhaita! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuli eilen kyllä ruuan jälkeen, kun en ehtinyt syödä kunnon lounasta ja sit söin ison annoksen ruokaa ja kakkua päälle. Ne on kyllä kivoja :).

      Poista
  3. Meillä on vieläkin syöty jouluruokia, mutta huomenna täällä saa kuulem joulujämistä tehtyä pizzaa ennen kotiin lähtöä, jes! Hauska joulu teilläkin. Ihanaa, kun on lapsia. Ne ovat aina niin tohkeissaan joulusta. Jouluählyä on täälläkin helpotettu juoksulla.

    VastaaPoista
  4. Kuulostaapa kivalta teidän joulu! :) meidänkin joulu meni mukavasti vanhempieni luona pohjois-pohjanmaalla. Joo, mäkin oon syönyt vähän turhankin paljon herkkuja jouluna. Juoksu kyllä tekee hyvää tuollaisen ylensyönnin jälkeen kävin itsekin pari kertaa lenkillä joulun pyhinä. :)
    Tuo kirja on kyllä hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitenköhän ällö olo on silloin ollut kun ei vielä juossut? Onneks nyt tuli käytyä! Kirja vaikuttaa tosi hyvältä, luin just sen kohdan siitä sen juoksusta Ateenasta Maratoniin, huh!

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)