maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannusviikon treenit

Moikka!

Toivottavasti teillä oli kiva juhannus? Me oltiin mökillä. Säät ei oikein suosineet sielläkään, edes sunnuntaina, jolloin lupailtiin hyvää päivää. Onneks oli kuravaatteet mukana, niin päästiin kuitenkin kalaan ja ulos muutenkin.

Treeniviikko oli kyllä aika onnistunut.

Ma: Xycling 1h keskisyke 130, max 176
Ti: penkkitreeni 25 min ja kävelyt 45 min
Ke: lepo
To: juoksu 7 km n.45 min, 3x1km vedot ja alku-ja loppulämmöt keskisyke 166, max 192
Pe: lepo
La: juoksu 6,6 km, n.45 min, keskisyke 164 max 184
Su: juoksu 3 km, 21.30 min, keskisyke 145 max 169, lankkua ja venyttelyt

Maanantaina olin pitkästä aikaa spinnissä, tunti oli EasyXycling ja ajattelin tehdäkin sen kevyenä ja hyvin onnistuin. Alla oli pari treenipäivää ja tiistaille sovittuna rääkkitreenit, joten kovaa treeniä ei viitsinyt siihen väliin tehdä.

Tiistaina tehtiin kaverin kanssa penkkitreeni, joka sisälsi mm. penkkihyppyjä (tein kahdella eri tavalla), penkille nousuja, vatsoja, punnerruksia ja lantionnostoja. En laskenut montako kierrosta tehtiin, mutta 25 minsaa tehtiin töitä lähestulkoon tauotta, Vinkkinä ensi kertaa varten, että tarvitaan kapeampi penkki, koska mulla on jalat ihan mustelmilla hypyistä, jossa lähtöasenossa jalat on molemmin puolin penkkiä ja siitä hypätään penkille. Onneks ei oo shortsikelit ;)

Tostaina oli ihan hirveä kaatosade,-- kun mä lähdin lenkille. Mieskin vähän ihmetteli, että tosissaanko aion lähteä. Tietenkin menin, koska en muuten sais millään juostua viikon lenkkejä ja muutenkin halusin päästä treenaamaan ennen juhannusta. Päätin juosta tonne kilsan kuntoradalle ja tehdä siellä muutaman kilsan vedon.
Ajattelin, että juoksen vedot sykkeiden mukaan niin, että eka on pikkasen yli aerobisen kynnyksen ja siitä nostan sitten anaerbisen kynnyksen tuntumaan ja vähän yli. Eka veto oli 5.46 min/km ja keskisyke 173, toka 5.22min/km ja 181 ja viimenen 5.08min/km ja keskisyke 183, joskin kierroksen lopulla veti kyllä tonne 192. Hyvä treeni kaiken kaikkiaan. Yhtään kuivaa vaatetta ei kyllä päällä enää ollut :D
Viime sadelenkistä viisastuneena laitoin piilarit :D


Semmonen keli

Venyttelyt autossa matkalla mökille

Lauantaina käytiin miehen kanssa jo perinteisellä mökkilenkillä. Meillä on tosi harvoin mahdollisuus päästä yhdessä lenkille, kun harvoin on lapsenvahtia käytettävissä, mutta mökillä on hyvä jättää lapset isovanhempien huomaan ja käydä yhdessä juoksemassa. Toi mökin reitti on todella mäkinen ja tuntui lauantaina todella raskaalta. Huomaa heti, kun on syönyt miten sattuu (eli ei tasasesti ja paljon herkkuja), juonut liian vähän vettä ja nukkunut huonosti, niin ei oikein pelitä. Tuntui meinaan normaaliakin raskaammalta noi mäet. Keskivauhti oli 6.44 min/km. No, näitäkin lenkkejä tarvitaan, kun ei kulje.
Palkkarit, kumpi on kumman? ;)

Eilen oli autossa istumisen ja kaiken syömisen jälkeen semmonen olo, että pakko on päästä pienelle hölkälle ja vetreyttää kroppaa. Menin tosi kevyen 3 kilsaa ja teki hyvää. :) Ilmakin oli ihana ja ilta-aruingossa oli kiva hölkötellä.

Semmonen viikko. Loppuun vielä muutama kuva mökiltä :)
Lauantaina koitti vähän kirkastua

Mies ja poika grillas kaatosateessa herkut <3

Lenkin jälkeen


Sininen hetki yöllä

kokkokin syttyi naapurimökillä

tytön kala :)
2 kommenttia:

  1. Me oltiin myös mökillä ja treenattua tuli neljänä päivänä juhannusviikolla. Lauantaina täälläkin satoi koko päivän. Perjantaina onneksi oli ihan nättiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, eipä nykyään pahemmin treeneihin vaikuta onko jotain pyhiä vai ei. Yleensä tulee aina treenattuakin juhlapyhinä :D. Tsemppiä Paavoon :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)