keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää uutta vuotta :)

Moikka!

Äkkiä vierähti tämä vuosi! Ajattelin päättää tämän vuoden samoin kuin alotinkin, eli lenkkiin :). Eilen laskin, että 14 km puuttuu 1100 kilometristä, joten siinä sitten lenkin pituus. Jotenkin kiva lopettaa vuosi vähän pidempään lenkkiin :)

Tällä viikolla olen ehtinyt treenata ihan hyvin. Maanantaina tosin kävin vaan lyhyen palauttavan sauvakävelyn, mutta eilen juoksin vitosen kovaa, vaikka piti mennä iisiä. Kulki hyvin niin annoin sitten mennä :) Eka ja vika kilsa oli pikkasen päälle kutosen, mutta 2-4 meni alle. Keskivauhti 6.04/km, mikä oli oikein kelpo eiliseen keliin. Onneksi olin hyvään aikaan liikkeellä ja jalkakäytävät oli ihan ok kunnossa eikä tullut enää/vielä mitään alas taivaaltakaan.

Aktiivisuusranneke on ollut nyt käytössä joulupäivästä asti. Kiva kapistus ja motivoi pitämään itsensä liikkeessä, kun tarttee se 10 000 askelta saada päivässä. Aika helpolla on kyllä tullutkin, kun koko ajan kotonakin jotain touhuaa. Treenipäivinä sitten paukkunut komeasti ylikin.
Sunnuntain saldo

Yllättävän hyvin on nyt muutenkin lenkit kulkeneet. Sunnuntaina juoksin kaverin kanssa 11 km keskivauhti pikkasen reilu 6 minsaa/km. Vielä jäi paukkujakin.

Tänään oli vika päivä ilmottautua HCR:lle 46e hintaan, joten ilmoittautuminen lähti hetki sitten! Alkuvuodesta täytyy sitten startata treenitkin kunnolla tai siis lähinnä systemaattisemmin, mutta luulen,että en tee tällä kertaa ohjelmaa, koska helmi-huhtikuun treenit menee juoksukoulun mukaan ja muokkaan niistä sitten omiin tavoitteisiin sopivampia tarvittaessa. Pohja on kuitenkin hyvä ja luulen, että enemmän tartteekin vauhtikestävyyttä parantaa. Lähden varmaan hakemaan 2.05-2.10 loppuaikaa, joka vaatisi siis kilsavauhdiksi 5.55-6.09. Uskon että on ihan mahdollinen. Mutta varmaan toi aikatavoite sitten kevään mittaan selkiytyy. Tuo 2.10 vaatisi kuitenkin jo yli 7 minsan parannusta vanhaan aikaan. Onhan tässä toki sitten vuosi treenattu ja pitkälle tultu, mutta aika näyttää sitten mikä on eukon kunto toukokuussa. :)

Eipä kai tässä sen kummempaa tällä erää. Palataan ensi vuonna asiaan :)

Kiitos tästä vuodesta ja toivottavasti pysytte mukana myös ensi vuonna <3

Tanja

2 kommenttia:

  1. Uskon kyllä, että pääset tuohon tavoitteeseesi HCR:lla :)! Oot niin hyvin kehittynyt juoksussa! Ihanaa uutta vuotta sulle Tanja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kanssa että on ihan realistinen :). Ihanaa vuotta myös sulle Hanna! Toivottavasti nähdään pian!

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)