sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Uudet enkat ja pitkis

Moikka

Toivottavasti teillä on ollu kiva viikonloppu. Mulla ainakin oli :)

Viikonloppu oli aika lenkkipainotteinen, kun juoksin perjantaina ja tänään lenkit. Lauantaina oli lepopäivä, paitsi että kävelin kotiin kyläilemästä, kun en jaksanut junassakaan kivaa kesäiltaa tuhlata.

Perjantaina mulla oli ohjelmassa nopea seiska. Päätin juosta sen niin kovaa ku jaksan ja kattoa kuinka käy. Oli aika lämmin, kun juoksin just puolen päivän aikaan ja sitten vielä juoksin oikeesti mulle todella kovan lenkin. Keskisyke oli 178 ja maksimi 195!!! Keskivauhti kävelyt mukaanlukien oli 5.48 ja pelkkä juoksu 5.41 min/km eli rikoin tuon maagisen 6min/km kuitenkin aika kirkkaasti ja oon niin fiiliksissä! Vihdoinkin todistin itelleni, että mä pystyn juoksemaan sellasta vauhtia! Varsinkin kun näitä lenkkejä, joiden keskivauhti alkaa vitosella tuli juostua tällä viikolla 2! Niin siistiä!
Lenkin jälkeen oli sit pikkusen lämmin
huh,hellettä

Tänään nousin sitten aamulla kasilta syömään aamupalaa, koska oltiin sovittu, että lähdetään juoksemaan kymmeneltä. Aamulla satoi, mutta mukavasti sää selkeni jo siihen mennessä, kun lähdettiin juoksemaan. Aamupalaksi söin 2 palaa paahtoleipää ja banskun ja join kupin kahvia ja 1/2 litraa vettä. Sillä jakso hyvin hölkotellä reilut 14 kilsaa 7.28 min/km keskivauhdilla, joskin pari glukoosipastillia myös napsin matkanvarrella. Sykkeet pysy aika hyvin siinä kun halusinkin ja keskisyke oli 151. Juoksu kulki kivasti ja oli kiva juosta kaverin kanssa. Ilma oli tosi raikas ja just sopiva lämpötila. Hyvin tarkeni t-paidalla ja capreilla, mutta ei ollu liian kuuma kuitenkaan. Juostiin yhteensä 1h48min.

Vähän kyllä kaverin kanssa naurettiin illalla, että niin me ollaan kiltisti kotona, vaikka molemmat oli yksin kotona, koska aamulla pitää herätä ajoissa syömään ja lenkille. Ja oltais lähdetty vaikka se sade oliskin jatkunut. Jostain joskus luin, että lenkkeilijällä ja juoksijalla on yks ero se, että juoksija lähtee lenkille säässä kuin säässä, jos on lenkkipäivä ja lenkkeilijä skippaa lenkin helpommin jos on huono sää :)

Huomenna pidän lepopäivän. Ens viikko onkin juoksun puolesta kevyempi, kun on vaan 2 seiskan lenkkiä ja vitosen hölkkä. Päälle sitten salia ja joogaa, mutta iisimmin olis tarkotus ottaa, niin jaksaa sitten taas seuraavat tiukemmat viikot.

Perjantaina muuten yllätin itteni ja rajoittuneet tottumukseni myös syömällä savulohta leivällä
Paahdettua ruisleipää, juustoa, tomskua ja savulohta :)Palaillaan taas. Hauskaa viikkoa :)4 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä hyvä juoksuviikko taas takana :) Ja mahtavat vauhdit! Mukavaa alkavaa treeniviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kovaa oot mennyt, onnea! ;) Ja ihanan monipuolista juoksua sulla, kovaa ja lyhyttä ja pitkää ja hitaampaa, hyvä hyvä! Kehitystä tulee takuulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Onneks on toi juoksuohjelma, jossa lenkit on vaihtelevia nopeudeltaan ja pituudeltaan, muuten tulis helposti jämähdettyä siihen samaan matkaan ja vauhtiin, tai sitten pidennettyä lenkkejä liian nopeesti jne.

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)