maanantai 15. joulukuuta 2014

Hyvä lenkki, parempi mieli :)

Moikka!

Ei sitten mennyt mun viikkoni, niin kuin olin suunnitellut. Keskiviikkoyö meni nimittäin yskimiseksi, samoin torstaiyö, joten päätin, että on levon paikka. Mulla on nyt marras-joulukuussa ollut vähän väliä jotain semiflunssaa ja on tullut tosi katkonaisia treeniviikkoja :(. En tiedä olenko sitten lähtenyt aina liian aikasin liikkeelle?

Joka tapauksessa päätin perua lauantaille ja sunnuntaille varaamani jumpat, vaikka perjantaina en enää yskinytkään. Halusin nyt ottaa kuitenkin varman päälle, etten taas ole sitten kohta kipeä. Onneksi torstaista ja perjantaista tuli myös työpäiviä, joten hyötyliikuntaa sentään tuli :)

Viimeinen treeni viime viikolla oli siis keskiviikon spinni. Pari päivää oli ihan ok pitää lepoa, koska olin muutenkin ajatellut pitää lepopäivät torstaina ja perjantaina. Mutta lauantaina alko kyllä jo pikkasen pinna kiristyä ja eilen kyllä todellakin huomasi, että en ole päässyt treenaamaan. Päälle vielä yritys saada kämppään järjestystä ja aluksi ei ollut kyllä lapset ollenkaan yhteistyöhaluisia, mutta sitten onneks tyttö yllätti ja siivosi hienosti lastenhuoneen :).

Tänään pääsin onneks vihdoin juoksemaan. Tarkotus oli ottaa ihan iisisti vielä, mutta eihän siitä mitään tullut. Aamu oli ollut aika huono monestakin syystä ja mieli sen mukainen. Lisäksi lähes viikon juoksemattomuus niin ihan mahdotonta mennä hiljaa ja rauhassa. :) Alussa näytti kyllä varmaan vähän höpöjä vauhdiksi, mutta lopputulos oli kuitenkin kova treeni ja keskivauhti 6.15/km. Pari ekaa kilsaa jopa alle 6min/km ja keskisyke 166.
Onneks laitoin nastat...
...koska paikoitellen oli tiet tässä kunnossa
Jotenkin tuntuu kyllä, että kunto on ihan kökkö :(. Tammikuussa täytyy kyllä alkaa taas treenata jotenkin järkevämmin. Ja helmikuussa alkaa sitten onneks myös juoksukoulu. Mahdanko pysyä mukanakaan enää?

Huomenna sitten publiikki. Jotain vaatteita pitäs kattella varmaan, kun ei ole hajuakaan, mitä laittaisin päälle. Jotain siistimpää varmaan tarttee olla kuitenkin?

Pari jumppaa olen taas tälle viikolle varannut. Josko tällä viikolla niihin pääsisin? :D Ja lauantaina taas polkujuoksemaan.

Kivaa viikkoa!
T

8 kommenttia:

 1. Höö, onneksi oot jo parantunut! Toivottavasti ei enää tuu flunssa kiusaksi! :) Jee, kiva päästä lauantaina teidän kans taas lenkkeilemään, jeejee!

  voi vitsit, tosi ihanaa publiikkia! ONNEA vielä, mahtavaa!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Harni ne aamun harmitukset :( Toivottavasti lenkki ja suklaa auttoi! ;) Mullakin oli viime viikolla 3 lepopäivää, kun oli kurkku kipeenä, mutta eipä sille mitään voi! Fiksua se on levätä silloin, kun on kipeenä, koska flunssassa urheileminen on tosi vaarallista…Luulen, että noi sun sykkeet on flunssan rippeiden takia vielä ylhäällä, että eiköhän se siitä, kun se on kokonaan ohi :) Jee, toivotaan lauantaille kivaa keliä! Tsemppiä publiikkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lepoa täytyy ottaa kyllä suosiolla silloin kun flunssa on päällä. Hyvin saattaa kyllä olla, että on vielä flunssan jäljiltä astetta korkeemmalla syke, joskin oli kyllä aika mäkistä reittiäkin, joka tietty kans vaikuttaa.

   Nähdään lauantaina :) ja kiitos tsempeistä :)

   Poista
 3. Mullakin on taas tosi tukkoinen olo. Varmaan lauantaina loman alkaessa flunssa sitten puskee kokonaan päälle. Mun publiikki oli aikoinaan varsin arvokkaan oloinen tilaisuus Turun akatemiatalolla. Siihen oli hyvä päättää opiskelu-ura. Siispä ikimuistoista publiikkia!

  VastaaPoista
 4. Nyt on kyllä kaikenlaisia tauteja liikkeellä. Pikaista toipumista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Onneksi nyt kunnossa, toivottavasti ei tule uusia pöpöjä ihan heti :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)