maanantai 20. kesäkuuta 2016

Lomailua

Moikka!

3. lomaviikko alkoi tänään. Eka viikko meni tosiaan sairastaessa ja hyvin pitkälti kotosalla ja sohvalla lepäillen. Mökkeillemään lähdettiin flunssaisesta olosta huolimatta ja onneksi se flunssa pikku hiljaa alkoi helpottamaankin, mutta perinteinen mökkilenkki miehen kanssa jäi suosiolla väliin. Ilmat ei näyttäneet kovin lupaavilta, mutta onneksi aurinko paistoi kuitenkin tosi lämpimästi mökin terassille. Mökin takana ja järvellä olikin sitten paljon viileampi. Järvivesikään ei vielä houkutellut uimaan...


Palattiin kotiin tiistaina ja oli aivan pakko päästä lenkille. Vaihdoinkin lenkkikamat samantien päälle, kun kotiin päästiin. Kovin oli tuskaista flunssan jälkeen ja aurinkokin porotti kuumasti. Lenkin päälle tein vielä lihaskuntoa.

Lauantaina kävin heti aamupäivällä juoksemassa vitosen sateesta huolimatta. Juoksu kulki paljon paremmin kuin tiistaina. Kuumassa juokseminen ei nykyään todellakaan ole mun juttu. Mieluummin juoksen pienessä sateessa, tai vaikka vähän kovemmassakin.

Iltapäivällä käytiin XXL:ssä ja siellä teinkin sitten superlöydön. Löysin poistopöydästä just mun mallin ja koon tossut puoleen hintaan! Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä lähteekö tossut matkaan. Värissäkään ei joutunut tinkimään :).
NB 1260v5
Eilen en päässyt lenkille, joten hyödynsin taas Elixian Online Trainingiä. Tein vartin Tabata core- treenin ja Bootylicious- jumpan. Tänään tuntee kyllä tehneensä :)

Täytyy sanoa, että nautin kyllä tästä aikatauluttomasta elämästä.On oikeesti vastapainoa arjelle. Lapsetkin on siirtyneet lomarytmiin ja oma rytmi on kyllä muuttunut taas siihen mulle luonnollisempaan iltavirkkuun. Ostin tarjouksesta muutaman pokkarin ja oon niitä nyt lukenut urakalla. Ihanaa, kun on aikaa ja energiaa lukemiseen, mitä ei juurikaan töissä käydessä ole. On paljon helpompi laittaa telkkari päälle ja kattoa sivusilmällä hömppää, kun keskittyä lukemaan kirjaa.

Eilen oli myös tärkeä päivä, vaikkei sitä sen kummemmin juhlittukaan: meillä tuli nimittäin yhteistä taivalta 18 vuotta täyteen ja 6-vuotishääpäiväkin siinä samalla.

Sellasta tänne, leppoisaa lomailua. Ens viikolla mieskin on lomalla, joten ehkä me saadaan sitten jotain meininkiäkin tähän hommaan. ;)

Tanja


2 kommenttia:

  1. Kivan rennolta kuulostaa lomat! Teidän opejen kyllä kelpaa, kun on niin pitkä kesäloma, että ehtii ja oppii oleman kunnolla myös jouten :) Mutta toki ansaittua! Mut hei onnea vuosipäivänä <3 Kuinka ihmeen nuorina te ootte alkanut seurusteleen? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei tartte kauheesti stressata mitä pitää ehtiä lomalla tekemään :). Toki virallisesti mä oon kyllä työtön mutta lomaa silti ;). Kiitos! Aika nuoria oltiin, mä varsinkin.

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)