lauantai 3. toukokuuta 2014

Kehitystä

Moikka!
Vappu meni täällä tasapuolisesti treenin ja herkkujen merkeissä. Keskiviikon treeneistä olikin jo tuolla edellisessä postauksessa, mutta torstaina sitten koko päivän kotona löhöilyn jälkeen lähdettiin kaverin kanssa lenkille. Vaihteeksi hyppäsin bussiin ja juostiin lenkki kaverin hoodeilla, tervetullutta vaihtelua lenkkireitteihin, kun onhan näitä samoja lenkkejä tullut tässä nyt juostua...

Juostiin 8 kilsaa, aikaa meni 52 minsaa. Vauhti siis ihan jees ja suut kävi kuitenkin koko ajan ;). Mutta hiki tuli! Kaloreita palo 568, keskisyke 162 ja max 183. Viimeset kilsat mentiin ihan metsäpolkuja ja sai tosiaan keskittyä siihen juoksemiseen, ettei löytäny itteään naamaltaan kurasta.

Eilen pidin ihan oikeen lepopäivän! Ainoastaa hyötyliikuntaa, kun käytiin lasten kanssa kyläilemässä vapaapäivän kunniaksi. Kesken kivan puistoilun yllätti raekuuro. Normisettiä näin toukokuussa ;). Nii joo, ja toki jorailin Haloo Helsingin keikalla, jonne kaveri mut houkutteli ja lähdin ihan ex tempore, kun lipunkin sai edukkaasti. Huikea livebändi ja loistavia biisejä myös lenkille, voin suositella :)

Mutta nyt siis tohon otsikon viittaamaan kehitykseen. Juostiin tänään seiskan lenkki kaverin kanssa. Tarkotus oli juosta sellasta kisavauhtia. Sykkeet oli mulla jossain 140 - 150 hujakoilla ja arvelin siitä, että juostais ehkä jotain 6.40/km, mutta pikkasen yllätyin kun kaverin mittari sai vauhdit näkyviin ja mentiinkin kutosen luokkaa! Olin ihan ihmeissäni, että miten muka juoksen sellasta vauhtia niin matalilla sykkeillä (yleensä tollanen vauhti on mulla sellanen et sykkeet menee päälle 170.) Juostiin paikoittain jopa ihan reippaasti alle 6min/km, mutta mulla pysy sykkeet silti ihmeen matalalla ja tuntu, että koko lenkki oli aika iisi. Reilu 43 minsaa meni tohon seiskaan (ja siinä on alun kävelyä vähän hidastamassa vauhtia). Olenhan mä siis tollasta vauhtia ennenkin juossut, mutta ne on kyllä ollu oikeesti rankkoja lenkkejä. Nyt oli keskisyke 156 ja maksimi 179. Että vissiin on jotain kehitystä päässyt kunnossa tulemaan :). Toisaalta syytäkin, kun on kyllä töitäkin tehty!

Mutta kyllä jäi hyvä mieli tosta lenkistä. En mä nyt tietty kuvittele, että tollasta vauhtia puolikas menee, mutta vahva on usko siihen, että aika paranee edellisestä. Muistan, kun viime vuonna juoksin tota lenkkiä suht samalla vauhdilla, niin fiilis oli aivan eri. Sillon mentiin kovilla sykkeillä, eikä paljon tehny mieli jutella :)


Nyt on viikon treenit paketissa ja lähden viettämään laatuaikaa ystävien kanssa :). Palaillaan ja kivaa viikonlopun jatkoa :)
Kuvat tulee taas pötkönä loppuun kun Ipadi vähän kiukkuaa noiden kanssa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)