keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Hauskaa vappua ja alkuviikon treenit:)

Moikka!

Alkuviikkoon tulikin 2 lepopäivää, tai siis sellasta lepopäivää, että tein vaan haasteet, joskin nää vikat päivät alko olee jo aika tiukkoja. Teki kyllä oikeesti hyvää, vaikka kyllä mä jo eilen mietin, että lähdenkö lenkille :D. En kuitenkaan lähtenyt... Eiliselle suunniteltu sali siirtyi siis tähän päivään ja teinkin spinnin jälkeen vielä salitreenin ja kotona sitten vielä haasteet loppuun ja nyt ne on sitten DONE! Oliko niistä mitään hyötyä sitten? No ainakin tuli tehtyä tässä kuussa lihaskuntoa ja ehkäpä noi allit ja reidetkin kiinteyty. Haittaa nyt ei ainakaan ollut :) En oo vielä päättäny otanko mitään uutta haastetta...Saas nähdä.

Mutta olipa kiva käydä spinnissä pitkästä aikaa! Kävin 45 minuutin EasyXycling-tunnilla ja vartin vielä lämmittelin päälle ennen tuntia. Keskisyke oli 132 ja maksimi 173, kaloreita palo 470. Päälle tein sitten ton mun oman ohjelman, aikaa meni puolisen tuntia, sykkeet oli 152 ja 188 ja kalorit 326. Niin ja pitäkääs peukkuja: Meidän salilla on kamppis, että kun tsekkaa ittensä sinne fb:ssa voi voittaa 3x pt-tapaamista. Olispa huippua voittaa! (tosin mä en kyl ikinä voita mitään)

Täytyy kyllä ottaa toi spinni taas ohjelmaan useammin, ku HCR on ohi ja hyvin meni salitreeni siihen kaveriksi kuitenkin, joten vois vaikka yhdistelläkin.

Katselin muuten mun tavoitteita, jotka olin laittanut HeiaHeiaan. Ykkösenä oli 5-10 kg pudotus ennen synttäreitä. No se on saavutettu ja sellanen 7-8 kg putosi ja jos vielä sen pari kiloa nipistää ennen kesää, ni sit saa olla :)

Toinen tavote oli, että lihaskunto ja kehonhuolto olis säännöllistä. Sekin on hyvin pitkälle nyt keväällä toteutunut ja molempia ollut keskimäärin kerran viikkoon,

Viimesenä sitten parempi aika puolikkaalla: No, sekin selviää pian kuinka sen kanssa käy :D. Töitä on ainakin tehty ja ihan realistista olis, että aika siitä viime syksystä paranee. Mutta ei sitä koskaan tiedä.
Mutta ihan hyvältä näyttää näiden tavoitteiden saavuttamisen suhteen siis.

Tänään on tosiaan vappuaatto! Meillä ei ole mitään muita suunnitelmia, ku olla perheen kesken kotona, vähän herkutella ja hengailla. Ehkä joku leffa katotaan yhdessä? Huomenna on taas lenkkipäivä, niin eipä tässä sen kummemmin senkään puolesta tule juhlittua. (Lauantaiksi on kyllä sitten ehkä vähän Fresitaakin luvassa, kun sadan vuoden yrittämisen jälkeen nähdään ystävien kanssa porukalla :) )

Mutta kivaa vappua kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)