perjantai 16. toukokuuta 2014

Palautumista ja kevyttä treeniä

Moikka!
Pidin puolikkaan jälkeen 3 lepopäivää. Tiistaina tuntui vielä, että jalat oli aika väsyneet, joten päätin pitää vielä lepoa ihan jo siksikin, että tässä on varmasti edessä tiukkoja viikkoja ja ei oo varmaan tommosiin 3 päivän lepoihin aikaa. Tän viikon ajattelin kyllä pitää aika kevyenä treenin suhteen. Juoksuohjelmassakin on kaksi vitosen hölkkää ja yks rento seiska.

Oli kyllä ihan oikea päätös pitää vielä tiistaikin lepoa, koska keskiviikkona ei tuntunu jaloissa enää ollenkaan ja aamupäivän spinni meni kivasti. Otin suht iisisti, joskin vikassa mäessä oli aika kovat vastukset. Keskisyke oli kuitenkin  132 ja max 172.

Tänään hölköttelin joogaan reilun vitosen ja päälle sitten astangaa. Tuli kyllä tarpeeseen pitkät venytykset erityisesti pakaroille. Tänään on ollu vasen puoli selästä ja kyljestä jotenkin jumissa. Ehkä on pakarat sen verran jumissa juoksusta, että vetää selänkin jumiin?

Näyttää muuten vähän siltä, että oon hankkinu itelleni oikein nätit kesävarpaat lauantaina. Sanoinkin siitä, että varpaat on kipeenä ja nyt alkaa sitten olee mustelmat kynsien alla. Viimeksi tuli kanssa toiseen isovarpaaseen ja tummeni siitä sitten ihan mustaksi. Eipä sitä talvella kukaan nähnyt, mutta jos noi tosta oikein mustiksi menee, ni tarttee varmaan hommata tummaa kynsilakkaa :D. No, tämmöstä tää juoksijan arki kai on ;)

Mulla on ollu aivan järkky nälkä ja herkkuhimo ton lauantain jälkeen! Onneks olen aika hyvin ruodussa pysynyt kuitenkin! Kyllähän siinä kaloreita paljon kului, mutta ei kai se nyt enää vaikuta? Vai onko tää vaan jotain henkistä? Tiistaina herkuteltiin lätkämatsin kunniaksi dippivihanneksilla :)

Loppuviikon treeniaikataulu onkin vielä ihan auki. Lenkin juoksen, mutta teenkö jotain muutakin vielä? Joku päivä mun tekis mieli kokeilla meniskö se vitonen puoleen tuntiin, mutta onko sen aika nyt tällä viikolla?

Joogaan lähdössä kamat selässä

5 kommenttia:

 1. Kyllä kroppa varmaan kertoo, jos liikaa energiavajetta tulee ja pyrkii palauttamaan tilanteen "normaaliksi". Eli kyllä mun mielestä voi nälkä johtua vielä tuosta. Mun kaveri, joka juoksee joka päivä pitkiä lenkkejä, vetää joka viikonloppu kilon irttareita. :D Toki sen kulutetun energian vois varmaan viikon mittaan terveellisemminkin korvata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, tässä ku mietin näitä syömisiäni viime päivinä, niin oon ehkä nippa nappa päässyt siihen mun peruskulutuksen kalorimäärään, tuskin paljon yli ainakaan, joten ehkä sitä vajetta on sit kuitenkin?

   Poista
 2. Mullahan se juoksua edeltävä selkäjumi johtui pakaroista! JA allekirjoitan herkkuhimot! Mulla on ollut totaalilepoa tää viikko, kun oikean jalan ulkosyrjä kiukuttelee. Buranakuurilla mennään :/ ei siis mikään juoksua edeltävistä vaivoista vaivaa enää, eikä juoksun aikana ollut tuntemuksia. Seuraavana aamuna koski kovasti. Muuten on kroppa ja jalat palautuneet juoksusta tosi hyvin! Mulla ei kyllä syttynyt mitään paloa maratonia kohtaan, mut puolikkaan voisin seuraavaksi yrittää juosta alle 2h ;) Tsemppiä treeneihin, oot kyllä kova muija! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi sulle on nyt tullu noita kremppoja :(. Mut hyvä ettei ne vanhat enää vaivaa ja toivottavasti tämäkin menee pian ohi! Mutta lepo varmasti paikallaan. Oot vetänyt niin kovaa treeniä viime kuukausina, ettei varmasti pahaa tee ottaa kunnon lepo väliin! Sulla varmasti menis kyllä se aika helpolla alle kahden tunnin!

   Poista
  2. Ja kiitti tsempeistä (kovasta en kyllä tiiä :D )

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)