lauantai 24. toukokuuta 2014

Flunssaa pukkaa


Heippa :)

Mites on aurinkoiset päivät sujuneet?

Mulle iski flunssa. Tyttö oli kipeä alkuviikosta ja eilen alkoi sitten mullakin kurkku tuntua oudolta ja iltaa kohden kipeytyi sitten kunnolla ja nuhaakin pukkasi :/. Yöllä oli kurkku hirmu kipee ja aamulla ääni kadoksissa. Tyttökin ihmetteli, että miksi mulla on niin pieni ääni. ;)

Torstaina en mennyt joogaan, koska halusin olla lasten kanssa kotona illan, kun olin ollut jo kaksi edellistä iltaa treenaamassa. Siirsin sen sitten perjantaille, mutta jouduin perumaan, kun flunssa iski. Samoin peruuntui lenkki ja hieronta
:(. Ärsyttävää, mutta ei muu auta ku lepäillä ja toivoa, että on pikaflunssa niinku tytöllä oli.

Meillä oli tytön kanssa tälle päivälle myös suunnitelmia: Lauri Tähkä esiintyi aamupäivällä Maailma kylässä-festareilla ja me oltiin päätetty lähteä tyttöjen kesken sinne :). Hetken kyllä aamulla mietin, että jääkö menemättä, mutta päätin sitten, että siitä en kyllä luovu, oon vaan laulamatta ettei ääni mene kokonaan :D. Tätä oltiin kuitenkin kumpikin odotettu hirveesti. Kesän eka keikka ja ainoa jonne tyttökin pääsee, eikä niitä mullakaan tiedossa montaa ole.

Kannatti kyllä lähteä! Ilma oli upea, päästiin hyville paikoille ja keikka oli riemukas. Siellä auringossa joraillessani tuli kyllä niin sellanen olo, että olen todellakin oikeassa paikassa <3. Tytöllä oli kivaa, näin keikkakavereita ja uutta virtaa musiikista!
Keikan jälkeen :)
No, sinne keikallehan se ääni sitten jäi. Ehkä se palaa taas pian, toivottavasti. Kotimatkalla oikeen löntysteltiin ja jäätiin paijaamaan koiria ja kattelemaan maisemia.
On muuten hyvä mäki mäkireeniin :)Kotona jatkettiin auringosta nauttimista partsilla ja välipalaksi tein hedelmistä ja rahkasta herkkua :)


Joten vaikka treenit jäi flunssan takia, niin kivaa on silti ollut (vaikka nenä vuotaa ja päässä jomottaa). Jospa alkuviikosta pääsis jo juoksemaan. Mieluummin kyllä sairastan nyt, kun on vielä noita peruslenkkejä, ettei jää pitkiksiä välistä!

Nyt kannustamaan Suomi voittoon koko perheen voimin :)

Aurinkoista viikonlopun jatkoa <3


2 kommenttia:

Kiva, kun kommentoit :)