perjantai 4. huhtikuuta 2014

Haastehommia

Moikka!

Kirjottelinkin viimeksi, että pitäs varmaan aloittaa taas joku haaste. No, alotin sitten kaksi: aloitin ensin tiistaina 30 day ab & squat challengen ja eilen sitten vielä kaverin innoittamana dippihaasteen. Siitä tein sitten eilen jo kolme ekaa päivää, jotta on sit helpompi seurata missä päivässä mennään, kun on alottanut kuun eka päivä :). Kattelin ensin tuota vatsa/kyykkyhaastetta, että onpas paljon iisimpi ku ne, mitä oon aiemmin tehnyt. Mutta sit hoksasin, että siinä on välipäiviäkin vaan 3 koko haasteessa, joten se selittääkin iisimmät päivät välissä. Ehkäpä sais jotain näkyviä tuloksiakin aikaan ;)

Eilen tulikin sitten ihan hyvä treenipäivä: juoksin ensin salille joogaan ja sit oli tunnin hyvä Astanga. Oli muuten mun 10. astangatunti. <3 Päälle sitten vielä kyykyt, vatsat ja dipit. Tänään taas lepäillään ja huomenna on viikon vikan lenkin vuoro. Ja sunnuntain hierontaa odotan kovasti.

Eilen kävin Punnitse & Säästä- kaupassa koulun jälkeen ostamassa vähän herkkuja:

Herkkuja

Ostin tummalla suklaalla päällystettylä caschewpähkinöitä, maitosuklaalla kuorrutettuja karpaloita ja hasselpähkinöitä ja paahdettuja chilimaapähkinöitä. Herkkua. Tää oli nyt tota kerta, kun kävin kyseisessä kaupassa. Meidän lähistöltä ei löydy, mutta saattaa olla, että torstaisin koulun jälkeen löydän itseni tuolta ;). Ja tänään tein muuten jotain historiallista: Ostin itselleni kalaa lounaaksi! Saas nähdä kuinka uppoaa...

Tässä tää mun kalalounas, joka olikin todella hyvää :)Oon kyllä jotenkin ihmeissäni siitä, miten hyvin juoksu on nyt kulkenut tällä viikolla. Esim viime torstain hölkkä oli todellakin hidasta hölkkää, mutta tällä viikolla sama matka taittu 5 minsaa nopeemmin, kutakuinkin samoilla keskisykkeillä. Joogassa puhuttiin tyytyväisyydestä ja jotenkin se kyllä osu mulle nyt oikeeseen aikaan, kun tällä viikolla oon ollu todella tyytyväinen suorituksiini ja ylipäänsä koko tähän astiseen treeniviikkoon, joka on ollut mukavan monipuolinen. Puhuttiin kyllä myös siitä, että aina ei tartte tehdä täysillä, vaan voi olla tyytyväinen myös vähempään.

Niin joo, merkataankohan HeiaHeiaan treeniksi jos juoksee puolikkaan unissaan? ;) :D Juoksin sen vielä ihan ennätysaikaan. :p Puolikkaasta puheen ollen, HCR:n lähtöryhmät on selvillä ja niinhän siinä kävi, että me ollaan kaverin kanssa eri ryhmissä :(. Itse asiassa kukaan mun tuttu ei ole samassa ryhmässä mun kanssa. Ollaan siitä kaverin kanssa kyllä aika harmissaan, kun ollaan kuitenkin yhdessä sinne treenattu, niin olisi hienoa kruunata treenit yhteisellä juoksulla. Me ollaan vielä niin samantasoisia ja tunnetaan toisemme juoksijoina hyvin, joten on helppo tsempata toista. Meillä on vielä se hauska, että todella usein meidän sykkeet on lenkillä lähes samat! Joten aika hyvin tietää, että itselle sopiva vauhti on toisellekin hyvä (yleensä siis ainakin). Mua vähän ahdistaakin se "yksin" juokseminen, koska se oli mulle edelliselläkin puolikkaalla se haastavin, kun ei ollut ketään tsemppaamassa vaikeissa kohdissa. Toki tuolla on hirveesti juoksijoita, mutta ei sitä voi vieraasta tietää haluaako se esim. jutella vai keskittyä vaan juoksuunsa. Tutun kanssa tietää millon ollaan hiljaa ja millon voidaan jutella. Ja yhdessä se matkakin menee nopeemmin. Yritetään vielä varmaan vaihtoa, koska se on kai mahdollista hyvillä perusteilla saada, mutta silti on valmistauduttava siihen, että juoksen yksin.

Aurinkoista viikonloppua :)


2 kommenttia:

Kiva, kun kommentoit :)