perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ansaittu lepopäivä

Heips :)

Äkkiä on tää viikko hurahtanut ja tänään on eka päivä tällä viikolla, kun en treenaa missään muodossa (paitsi vatsat ja kyykyt). Eilen olin taas joogassa ja kyllä tunsi kropassa, että takana oli 3 treenipäivää, vaikka keskiviikkona olinkin vaan hölkötellyt lyhyen lenkin, 5,4 km ja reilu 37 minsaa). Tein kyykyt ennen joogaa ja tuntu kyllä, että jalat veti siitä jo ihan tilttiin, joten todellakin tulee lepopäivä tarpeeseen... Täytyy vähän tutkailla siirtäiskö jopa kyykkyjen lepopäivän tälle päivälle, koska huomenna pitäs kuitenkin jalkojen olla kunnossa, kun pitkis odottaa juoksijaansa... Täytyy kattoa mikä fiilis on illalla sitten :)

Keskiviikkona sain muuten lenkille hetken etsimisen jälkeen kaverin. Oon jo aika monta lenkkiä taas juossut yksinään ja noille hölkkälenkeille mä jotenkin todella kaipaan sitä kaveria, niin saa helpommin pidettyä vauhdin aisoissa. Yksin lähtee niin helposti vauhti kovenemaan.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että onneks tää on nyt vika tämmönen tiukempi viikko ja vahingossa tuli nyt tämmönen, ettei ole kuin yks kunnon lepopäivä! Onneks on kuitenkin aika monipuolisesti lajeja tällä viikolla, kun on juoksua, salia ja joogaa. Mulla on normaalisti ihan maksimi 3 päivää treeniä ja sit tarttee jo sen yhden kunnon lepopäivän, mutta nyt ajattelin, että menen kuitenkin joogaan, koska siinä saa sitten kuitenkin juoksusta ja salista jumiutuneita lihaksia auki, mutta kyllähän sekin todella treeniä kuitenkin on, vaikka ei syke nousekaan. Välillä huomasin, että jalat kyllä tärisi huolella... Mutta teki hyvää ja siinä tulee kuitenkin myös kehonhuoltoa. Ojentajat kyllä huusi kans välillä hoosiannaa, kun ovat salin ja dippien jäljiltä pikkasen kipeet :)

Joogaohjaajakin vähän pudisteli päätään, kun sanoin mimmonen viikko mulla on... Joillekin koville tyypeille tää voi tietty olla ihan iisi viikko, mutta mulla alkaa kyllä olla varmaan maksimi tässä... Ja jokaisella tietty on ne omat näkemyksensä myös siitä mimmonen on lepopäivä. Jotkut ei tee mitään ja jotkut sitten vaikka venyttelee paremmin tai tekee rauhallista treeniä, vaikka sauvalenkkiä tms. Mä kyllä ite jotenkin ajattelen niin, että lepopäivä on sellanen millon en tee muuta ku hyötyliikuntaa ja just korkeintaan kävelylenkkiä. Varsinkin nykyään, kun suurimmassa osassa treenejä saa jalat kyytiä, niin tartten myös sellasia päiviä, että jalat saa ottaa iisisti ja palautua. Nytkin onneks tulee kuitenkin juoksusta lepopäiviä kaksi alle ennen huomista, joten toivotaan, että se riittää ja huomenna lenkki kulkee. :)

Huomenna sitten tosiaan vika pitkis ennen puolikasta (oon sanonu jo varmaan sata kertaa kyllä tän). Tarkotus olis juosta päivällä niin, että juoksen siskon luo ja juostaan siellä yhdessä lenkki ja sitten juoksen kotiin. Aluksi ajattelin, että lähdettäis suunnilleen sillon, kun HCR:n lähtö olis kanssa, mutta ei nyt onnistu, koska on muutakin ohjelmaa vielä, joten saa nyt kuitenkin riittää se, että juoksen sellaseen aikaan, että oon ehtinyt syödä lounaan.

Mutta kivaa viikonloppua :)

Palaillaan asiaan varmaan alkuviikosta niin tulee sitten raporttia pitkiksestä ja siitä lentojoogasta :) Loppuun vielä pari motivaatiokuvaa jotka osuu ja uppoo mulle :)
http://iconosquare.com/p/635847520136611806_434715912

Rest day aka stay at home and think about working out
Kuva täältä:
 http://iconosquare.com/p/656195233491046636_1047070627

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)