perjantai 11. huhtikuuta 2014

Arjen luksusta ja sunnuntain odottelua :)

Moi :)

Jee, perjantai ja kohta on sunnuntai! Hassu perjantaina odottaa sunnuntaita, mutta siitä on tulossa niin kiva päivä, että kannattaa odottaakin :)

Keskiviikkona kävin hölköttelemässä reilun vitosen lenkin ja päätin, että todellakin sen hölkkään, enkä lähde juoksemaan kovempaa, vaikka mieli tekis. Lenkki oli muuten ihan hyvä, mutta loppumatkasta alkoi vatsaan sattua. Olis ehkä pitänyt antaa odottaa vielä pidempään lounaan jälkeen, vaikka nytkin kyllä pari tuntia oli lounaan ja lenkin välissä. Söin lounaaksi kyllä salaatin ja joku joskus sanoi, että se ei ole se paras ennen juoksua, koska sulaa niin hitaasti. Mutta oli se sen arvosta, kun pääsin kuitenkin ystävän kanssa lounaalle, vaikka ei oltu alunperin suunniteltukaan lounastreffejä. Mukava piristys päivään :)

Pitkästä aikaa oli sellanen viikko, että ei tarttenut yhdistää lenkkiä ja joogaa, koska olin jo keskiviikkona juossut. Eilen oli kyllä taas matolla jotenkin sellanen päivä, että ei oikeen tuntunut kulkevan treeni. Jostain syystä mulla oli tunnin alkaessa mieli jotenkin matala, ehkä sekin vaikutti? Oli kuitenkin sellanen päivä, että jotenkin ei ees hengitys kulkenu kunnolla. No, sain kuitenkin pari kertaa kehuja, että osasin hyvin itse korjata asennon, juuri kun ohjaaja oli sitä tulossa korjaamaan, että onhan sekin jo jotain. Oon siis ite oppinut selkeesti jo vähän tuntemaan jos on linjaukset pielessä tms ja osaan niitä jo vähän korjata. :) Mutta esim. tasapaino tuntui olevan ihan kateissa, vaikka monena muuna kertana oon esim. Vriksasanassa pysynyt hyvin tasapainossa. Mutta varmasti opin tästäkin tunnista jotain :)

Salille en oo ehtinyt tällä viikolla, mutta haasteiden ansiosta on kuitenkin lihaskuntoakin tullut tehtyä. Haasteista puheenollen, mut haastettiin minuutin lankkuun julkisella paikalla :D. Yllättävän vaikea on vaan saada joku kuvaamaan se. Olisin tehnyt sen jo yliopistolla eilen, mutta kaverit ei suostuneet sitä kuvaamaan ja tänään sitten mies nihkeili, kun olisin tehnyt joko päiväkodin pihalla tai kauppareissulla. No, teen sen sitten iltapäivällä tarhan pihalla ja saa tytär sitten kuvata. Kysyin häneltä jo aamulla, että onko hänelle ok, jos äiti tekee sen tarhalla, niin hän oli heti ihan messissä ja haastamassa hoitajiakin mukaan :D. Joten sellasta ohjelmassa sitten iltapäivällä. Haasteessa siis se ideana, että tekee minuutin lankun jossain julkisella paikalla ja lataa sitten videon siitä Facebookiin ja haastaa sitten muita mukaan. Tehtävä pitää suorittaa vuorokauden kuluessa tai joutuu sitten haastajalle esim tarjoamaan salaattilounaan (niinku mun haastaja laittoi panokseksi). Sen kai saa ite päättää :).
Täytyy ladata video tännekin (jos osaan).

Tänään päätin vähän hemmotella itseäni ja hain Latten (rasvattomana) matkalla yliopistolle. Maistui kyllä niin taivaalliselta, kun en ole taas pitkään aikaan juonutkaan.
Arjen luksusta <3
Lisäksi oli pakko ostaa tämmönen ihana luentovihko
Hehkua elämään
Ei mulla kyllä enää luentoja ole, mutta pakko oli saada. :D Tää siis liittyy tähän mun toiseen harrastukseeni, eli "Lateiluun" ;). Saas nähdä koittaako tytär omia tämänkin, kun Laurin uusi nimmarikortti lähti ainakin samantien :D.

Ihanaa viikonloppua! Palailen asiaan alkuviikosta, kun olen taas maisemissa ja kerron miten pitkis meni :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)