maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vikat treeniviikot ennen puolikasta

HCR on tosiaan jo ihan nurkan takana ja nyt on viimeiset kaksi treeniviikkoa jäljellä. Suurin työ on tehty ja mä oon kyllä aika luottavaisin mielin ja uskon itseeni on vahva! (Viime viikon masentelut siis on mennyttä, onneksi) Nyt ei auta ku toivoa, että pysyy terveenä eikä onnistu sitten enää mitään paikkaakaan telomaan!

Miten mä sitten aion treenata nää vikat viikot? No suunnitelma olis ainakin seuraava:

Tällä viikolla:

Ma:Tänään mä lepään!!! Reidet on kyllä jo ihan kuosissa, mutta voi apua mun pakarat siitä joogasta! Jännitin siinä roikkuessakin varmaan niin paljon että meni ihan jumiin :D. Mutta vatsat ja dipit teen ja katon miten kyykyt irtoaa.

Ti:Huomenna meen salille ja tehdään se salitreeni, jota ollaan nyt pari kertaa tehty. Lämmöt otan matolla ja siinä varmaan vähän kovempaakin vauhtia tulee juostua.

Ke: Spinning pitkästä aikaa. Ajattelin hölkkälenkin korvata siis spinnillä, koska mulle tuli nyt vaan sellanen olo, että haluun päästä polkemaan!

To: Lenkki 7 km suunnilleen kisavauhtia
Pe: lepo
La: Sama ku to
Su: lepo

Haasteetkin loppuu tossa ennen viikonloppua, mutta niitä siis teen myös.

Sitten ens viikko:

Ma: lenkki n. 8km kisavauhtia
Ti: Lepo
Ke: Vitosen hölkkä
To: jooga
Pe: lepo
La: HCR
Su: lepo

Ens viikon aion sitten ottaa aika iisisti. Pari lenkkiä mutta juoksusta tartten pari välipäivää ennen puolikasta, joten viimeinen lenkki ke. Torstaina ajattelin vielä mennä joogaan. Lisäksi koitan huolellisesti venytellä ja rullailla, ehkä tehdä vatsoja tms muuta lihaskuntoa, mutta salille en mene, etten vahingossa jumita jalkoja siellä. Ja sit tietty täytyy syödä ja nukkua hyvin!

Tämmönen olis sitten suunnitelma! Vitsi, ihan kohta on se hetki, jota varten on treenattu koko kevät! Vähän on myös jo sellanen fiilis, että tarttis kehitellä joku uusi tavote ja on tässä jo mietinnässäkin, mutta mitään en oo vielä päättänyt. Mutta palataan siihen sitten myöhemmin :)

Tääkin kolahti sopivasti just luukusta:
:)
Mites muut HCR:lle osallistuvat aikoo nää vikat viikot treenata tai muuten valmistautua?


4 kommenttia:

 1. Hitsi, kun tää HCR on keväällä, muuten voisin laittaa tän myös vuoden päästä tavoitteeksi. Noi koivut kukkii vaan just parhaimmillaan silloin. :/ Vielä kyllä tuntuu aika kaukaiselta ajatukselta juosta puolimaraton, mutta ehkä joskus. :)

  Kovasti tsemppiä puolikkaalle! Oon hengessä mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sinne vaan matkalle kannustamaan! Mutta noita tapahtumia on paljon ja vielä syksylläkin. Ja todellakin on mahdollista, että juokset sen ens vuonna, aiemminkin jos jaksat treenata vaan :). Kyllähän mäkin toukokuussa juoksin ekan kympin ja lokakuussa puolikkaan vuosi sitten. :)

   Poista
 2. Mun valmistautuminen on mahdollisimman rentoa ja stressitöntä. Huomenna Fustraa ja yks-kaks maltillista 5-10km lenkkiä loppu viikolle, ens viikolla Fustraa ja ehkä yks kevyt lenkki alkuviikkoon :) Ootko missä lähtöryhmässä muuten? Me ollaan tokavikassa, kun ei ilmoittautuessa osattu yhtään arvioida juoksukuntoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon vitosessa. Ilmottauduin samalla tavoteajalla ku kaveri ja sen duuniporukka, vaikka onkin vähän kovempi ku meidän tavote. Siinä mennään sitvaan sinne loppupäähän porukkaa. Hyvältä kuulostaa sun suunnitelma :).

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)