maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pitkiksen fiiliksiä ja pääsiäisen viettoa

Heipparallaa!

Ihanaa olla taas kotona ja palata arkeen. Pääsiäisenä ei tullut muuta tehtyä ku syötyä :( No joo, haravoin kyllä pari tuntia ja haasteet toki tein, mutta siinäpä se sitten. Tänään takas ruotuun!
Tässäpä fiiliksiä torstain pitkikseltä:
Edellytykset ei ollu ihan parhaat mahdolliset, kun olin nukkunu aika huonosti ja koska aikataulutkin meni vähän mönkään, niin en ehtinyt syödä lounasta ennen lenkkiä, vaan olin aamupalan lisäksi syönyt vaan banskun ja skyrin välipalaksi. Lähdin lenkille n. 14 aikaan ja yllättävän hyvin kulki 15 kilsaa glukoosipastilleja napsien, mutta vikat 1,5km oli kyllä tankki aika tyhjä ja masu kurni.

Kello olikin jo sen verran aloin olemaan loppusuoralla, että juoksin suoraan päiväkodille hakemaan neidin kotiin.  Oli aika hauska ilme tytöllä, kun tulin pihaan juoksuvaatteissa ;). Matkaa tuli yhteensä 16,4 km, joten ihan pikkasen jäi vajaaksi. Aikaa meni 1h 47min, keskisyke oli 168 ja max 183. Keskivauhti 6.31min/km joten ihan hyvää vauhtia mulle :)

Kyllä muuten tuon lenkin päälle oli 60 kyykkyä aika tiukka ;). Mökillä on juoksukamat mukana, paitsi liivit unohtu.

Viikon treenit jäi aika vähäisiksi muutenkin. Tiistaina treenattiin salilla ja juoksin 10 minsaa lämmöiksi suht kovaa. Yllättävän vähän oli paikat kipeet ja jalat ei ollu juurikaan jumissa, vaikka tein samoilla painoilla jalkaprässissä ku treenikaveri! Ja sitten oli tosiaan tuo pitkis toisena treeninä (+haasteet). Mä jo niin odotan tän päivän lenkkiä!

Paino on plussalla ja tuli ihan liikaa naposteltua herkkuja ja ruokarytmi oli reisillä, kun nukuttiin pitkään eikä syöty lounasta :(.

Loppuun vielä muutama kuva:
Tyttö sai kalan :)

Järveltä

Peilityyni järvi

<3

Namia

Päiväkahvit :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)