lauantai 1. maaliskuuta 2014

Korvatulehdus ja tärkeä päivä

Moikka
Flunssa jatkuu edelleen ja eilen alkoi korvaakin särkeä ja tuli sellanen inhottava metallinen kaiku, robottiääni, niinku neiti sanoo :). Kävin lekurissa ja korvatulehdus siellä oli kuten arvelinkin. Mulla on joka kerta tullut toi metallinen kaiku kun on ollut korvatulehdus. No nyt on lääkkeet niin jospa se tästä pikkuhiljaa...

Arvatenkin tän viikon liikunnat on pyöreä nolla :(. Ja samaa varmasti jatkuu myös alkuviikon ja sit kun on kunnossa niin rauhassa ensin kävellen liikkeelle! En todellakaan halua mitään jälkitauteja!

Hauskaa, kun se lääkäri oli kans juoksija, maratoonari itseasiassa ja kysykin multa et onko mulla seuraavaksi täyspitkä tavotteena. Juu, ei ole. En tiedä onko koskaan, mutta eka täytyy puolikas mennä alle kahteen tuntiin ni sit voi HARKITA :).

Tänään on tosiaan poitsun synttärit. Ja nyt alkaa taas sellanen vaikea vuodenaika, kun 1.3. 3v sitten alkoi elämäni pahin kaksiviikkoinen. Ensin iskä joutu sairaalaan, ylihuomenna on mummin kuoleman vuosipv ja sitten 15.3. Tulee isän kuolemasta 3v. Ja sit loppukuusta onkin mun kolmekymppiset, siitä en vielä tiedä onko se iloinen vai surullinen asia ;)

Palaillaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)