sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Enkkavauhtia :)

Moikka :)

Tänä viikonloppuna on nautittu ihanasta auringosta. Pari päivää pidin tosiaan ihan lepoa ja ihan pelkällä hyötyliikunnalla mentiin. Oon aiemminkin varmaan sanonu, että mun kropalle sopii parhaiten pitää 2 päivää lepoa ennen pidempää lenkkiä. Tänään lähdin sit iltapäivällä juoksemaan. Juoksin vaihteeksi yksin, joten ajattelin nyt sitten kokeilla, että paljonko musta vauhtia lähtee reilulla kympillä, kun ei tartte pitää vauhtia sellasena, että pystyy puhumaan :). Hyvät musat korviin sitten vaan ja menoksi!
Ennen lähtöä mietiskelin reittiä, kun ei huvittanut tota mun yleisintä reittiä taas mennä. Muokkasin sitten vanhoista reiteistä ja uudesta pätkästä sopivan matkan, 10,7 km (se minkä suunnittelin ja 11 oli se jonka oikeesti juoksin, mutta mennään nyt tolla lyhyemmällä, ni ei tuu yliarvioitua itteään ainakaan ;) )
Juoksu kulki tosi hyvin ja oli tosi hyvä fiilis koko matkan. Nappasin mukaan pienen pullon vettä ja pari glukoosipastillia, koska epäilin, etten ollut ehtinyt juomaan tarpeeksi ja keittolounaskin saattaa olla liian kevyt kun oli kuitenkin tarkotus vetää kova treeni! Hymyilin vastaantuleville lenkkeilijöille, aurinko paisto ja askel rullas, mikäs siinä on juostessa :). Niin ja uus juoksupaitakin oli päällä!


Uus juoksupaita
Juoksinkin sitten tuon lenkkini aikaan keskivauhdilla 6.06 mikä on mulla kyllä enkkavauhtia!
Korkeilla sykkeillähän se meni, eikä todellakaan toi vauhti pysyis puolikasta, mutta siistiä, et se 10km/h tavote ei ookaan niin kaukana!

Join lenkin jälkeen jopa ekaa kertaa ihan palkkaria. Tykkäsin!

Lisäksi sitten venyttelin ja foam rollailin.Huomiseksi varasin Hathajoogan ja ens viikolla olis tarkotus päästä myös salille kun on aikaa. Juoksun suhteen onkin vielä samanlainen viikko ku tämäkin. Ja sunnuntaina on myös hieroja taas.

Mites teidän viikko on sujunut?

T

2 kommenttia:

  1. Heei, nyt tulin tänne sun blogiisi vastavierailulle, ja kivalta vaikuttaa! Laitoin feedlyn lukulistalle! :) Hyvä lenkki, ja hyvä enkkavauhti! Jee! Välillä on kiva vähän irrotella vauhtien kanssa! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun tulit :). Oli kyllä hyvä fiilis juosta! Monesti sitä himmailee ihan turhaan ja välillä hyvä mennä kovaa! Pitäs joku päivä vielä kokeilla paljonko vitonen menis :)

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)