lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hierojan käsittelyssä

Moikka,
Flunssaa olen tässä parannellut koko viikon ja lisäksi ollut duunia ja kouluhommia, niin enpä ole kirjotellut. Eipä kyllä ole ollut mitään kirjotettavaakaan, kun treenit on jäissä.

Mutta tänään nyt sit olin hierojalla. Päätettiin, että otetaan jalat ekana käsittelyyn, koska ne on tod näk ne pahimmat. Pohkeet ja sääret oli ihmeen hyvässä kunnossa, joskin ulkosyrjät vähän kipeemmät, mutta etu-ja takareidet oli jumissa. Jännää, että vasen takareisi oli pahemmin ku oikea. Ehkä se on mulla se heikompi ja siksi menee helpommin jumiin? Oli kuulemma lihakset niin tiukassa, että ei meinannu erottaa niitä toisistaan. "Voisit kyl ehkä vähän useemmin alkaa venyttelemään". Joo, nyt on pakko siinä tsempata! Mut outoa oli, että mun pakarat ei ollu jumissa, vaikka ne on yleensä lähes kaikilla ja silti takareidet oli.

Etureidet olikin sitten aika huolella jumissa ja tod näk siitä johtuu myös se, että lonkankoukistajat tulee helposti kipeiksi juoksusta. Varasin uuden ajan kuukauden päähän ja koitan nyt siellä käydä kerran kuussa ainakin.

Flunssakin on jo parempi, jospa ens viikolla pääsis jo varovasti liikkeelle. Viikonloppu menee juhlien järjestelyissä ja itse juhlissa. Harmi, kun GoExpo-messut jäi väliin! Olis kiinnostanu tosi paljon mennä sinne.

Eilen fiilistelin Bäkkäreiden keikalla <3
Lopuksi vielä kuva musta sellasissa housuissa, jotka mahtu aiemmin nippa nappa kiinni ja nyt on just hyvät. Paino on pudonnut yhteensä 5,8kg tammikuun alusta :)

Toivottavasti ens viikolla saadaan taas treenikuulumisia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)