keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kotijoogaa ja kevyttä lenkkiä

Heipparallaa :)

Tällä viikolla ajattelin pitää treenit vielä rauhallisina, joten eilen ei lähdetty kahvakuulaamaan, koska siitä hommasta on rauhallisuus kaukana :D. Lähdettiin siis serkun kanssa lenkille ja käveltiin alkuun ja loppuun about kilsa ja loput hölkättiin. Koitin pitää sykkeet vielä suht matalalla ja ihan hyvin onnistui, joskin mäessä tietty vähän nousi.

Tänään alkokin sitten yh-päivät, jotka kestää lauantaille. Seminaarityön deadline myös lähenee ja koska ens viikolla on paljon töitä, niin täytyy koittaa saada se suht hyvin kasaan jo tällä viikolla. Mietin siinä iltapäivällä, että lähdenkö kävelylle vai teenkö kotona joogatreenin ja päädyin joogaan, koska huomenna en pääse mun torstain Astangaan.

Tein siis puolen tunnin joogatreenin, joka löytyy täältä
http://www.runnersworld.com/tag/yoga

Vinkin tästä joogasta sain Candy on the run- blogista :)

Oli aika mukavia liikkeitä. Aluksi tein aurinkotervehdystä ja sitten siirryin tekemään noita muita liikkeitä ja mukavasti venytti jalkoja. Täytyy koittaa tehdä tota vaikka pitkiksen jälkeen :)

Huomenna ajattelin käydä hölköttelemässä koulun jälkeen ja lauantaina olis sit tarkotus käydä kaverin kanssa juoksemassa synttärilenkki (päivää etukäteen, mutta oikeena päivänä en varmaankaan ole juoksukunnossa) :)

Tänään päivää piristi myös tämä
Oli aika hyvä numero ja paljon juoksusta, kuten kansikin lupaa :). Lisäks oli myös siitä juttua, että mitä tehdä jos repsahtaa syömään herkkuja vaikka on päättäny syödä terveellisesti. Ajankohtainen juttu mulle tämäkin :)

Vielä olis 300g ja sit olisin pudottanut 7 kiloa ennen synttäreitä. Tavotehan oli se 5-10 joten ihan hyvä tämä nykyinenkin pudotus, jos ei tohon seiskaan pääse ;)

Oon tässä myös pähkäillyt, että pitäskö syksyllekin vielä ottaa puolikas tavoitteeksi? Tulispa ainakin juostua kesälläkin. Hetkeksi tosin varmaan vähennän juoksua ja lisään muita lajeja, kun HCR on ohi, mutta katsotaan. Onhan tässä aikaa. Ainakin jos aika ei HCR:llä parane, ni sit on pakko juosta vielä Itämeri-puolikas :p

T

2 kommenttia:

 1. Moikka!olipa kiva kun bongasit mun blogin,ja miä sun!tsemppiä treeneihin ja hyvää synttäriä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Sun blogia on tosi kiva lukea, kun aika samoissa aiheissa pyöritään :). Täytyy käydä jatkossakin lukemassa miten sun treenit sujuu!

   Ja kiitos onnitteluista! Odotan tässä et uskaltais taas lähteä kunnolla treenaamaan. Pitkikset odottaa jo juoksijaansa :)

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)