torstai 27. maaliskuuta 2014

Perussettiä

Heippa :)

Äkkiä on tääkin viikko hurahtanut. Mulla on ollu duunia ja viimeistelin ja palautin semmatyön, nyt en aio viikkoon siihen koskeakaan! Oon ollu todella väsynyt, kun alla on muutama huono/lyhyt yö. Huomenna vielä aikanen herätys.

Tällä viikolla on juoksuohjelmassa kaksi 10,5 km lenkkiä ja yks vitosen hölkkä. Tiistaina juostiin kaverin kanssa kymppi. Aikaa meni 67minsaa, ja tolla vauhdilla pysty ne juorutkin vaihtamaan samalla ;). Trackerin mukaan nopein kilsa oli 6.09. Noi mun perus lenkkireitit on aika mäkisiä. Tai paljon sellasta todella loivaa ja pitkää mäkeä, joten ei mitään ihan helppoa juosta ja sykkeet nousee aika helposti huomaamatta korkeelle mäessä. Keskisyke oli 165 ja vedin sit vielä yhteen mäkeen spurtin ni maksimit oli 196! Loppuun otettiin sit vähän pidempi kävely. Hyvä lenkki oli ja oli ihana päästä taas juoksemaan kunnon lenkkiä! <3

Tänään sitten hölkkäsin joogaan. Ja kerrankin oli oikeesti hölkkää ja vauhti tuntu todella hitaalta. Juoksin vielä reppu  ja matto selässä ja se on aika ärsyttävää ja tuntuu et on heti paljon rankempaa. Jooga teki taas hyvää :)

Sunnuntaina sitten juoksen viikon vikan lenkin. Tällä viikolla on lihaskunto jäänyt huonolle tolalle. Ens viikolla on tehtävä siihen parannus, kun aikataulut helpottaa taas hetkeksi. Aattelin mennä jopa pitkästä aikaa salille! Ja käydä 2 kertaa joogassa. :)

Mutta hauskaa viikonloppua! Mä pidän nyt 2 lepopäivää, jotta kulkee sitten lenkki taas sunnuntaina.

T

2 kommenttia:

  1. Mä täällä ihailen sun juoksulenkkien pituutta! Kyllä mäkin vielä joskus. :D Mut eilen oikeesti ekaa kertaa olin ihan fiiliksissä juostessa. Tai siis hölkätessä. Kun jaksoinkin juosta koko matkan, vaikka alunperin ajattelin, etten jaksaisi ees puolta siitä hölkätä. Niin voittajafiilis, vaikka matka ei ollut pitkä, mutta silti! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä ne siitä tosiaan pitenee sullakin ja toi fiilis on kyllä niin paras kun ylittää itsensä :) upeeta!

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)