keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Sauvakävelyä pitkästä aikaa

Heippa!

Eilen päätin lähteä serkun kanssa sauvakävelylle, kun rupes totaalisesti pää hajoamaan tähän liikkumattomuuteen. Kurkku on edelleen varsinkin iltasin ja aamusin kipeä, mutta ajattelin, että uskallan tollasta rauhallista kuitenkin tehdä, kun lääkärikin sanoi, että joogaakin uskaltais torstaina koittaa.

Kylläpä tekikin hyvää päästä liikkeelle! Pää olis kyllä halunnut jo juosta, mutta kroppa oli vallan tyytyväinen tähänkin. Liian vähän tulee muutenkin nykyään tehtyä tollasta matalasykkeistä treeniä niin tulipahan nyt sitäkin sitten :)

Kävin maanantaina lääkärissä ja se laitto mulle pyynnöstä lähetteen perus verikokeisiin, ku multa ei oo koskaan mitään arvoja otettu. Ajattelin, että nyt vois olla sitten hyvä aika sekin tehdä. Laittoi myös sydänfilmiin, kun harrastan juoksua, niin tulee sekin sit tsekattua, että kaikki on ok silläkin saralla. Huikeeta palvelua ja vielä julkisella!! Nyt kun sais vielä aikaseks mennä sinne kokeisiin :D.

Mutta onpa aika huikea fiilis myös siitä, että kerrankin lääkäri ei valittanu painosta, vaan itseasiassa sanoi, ettei siitä tartte stressata vaikkei enää paljon putoiskaan, kun ylipaino on enää todella lievää! Kehui myös mun pudotusvauhtia ja tapaa, jolla olen sen pudottanut :)

Varasinpa huomiselle joogan ja toivottavasti sinne myös pääsen! Ja jos viikonloppuna sais jo pienen lenkinkin?

Ihanaa päivää :)

T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)