maanantai 25. elokuuta 2014

Kuntopiiriä ja lepopäiviä

Moikka!

Täällä vietellään jo neljättä lepopäivää. Torstaina olinkin salilla ja lämmittelystä tulikin vähän pidempi ja juoksin sen puuttuvan vitosen lenkin sitten samalla. Viime viikon kilsat jäi kyllä vähän vajaiksi, mutta eipä kai se vaarallista ole :) Matolla juoksin ensin rennommin, sitten vedin vähän intervallia jopa alle 5min/kilsa nopeudella ja sit lopuksi juoksin taas rennommin.

Mulla oli tosiaan salitreenit sovittuna ja ei ollut muuta tietoa treenistä kuin että ensin tehdään mavea, leukoja ja kulmasoutua ja sen jälkeen "kuntopiiri, joka nostaa vähän sykettä". No, kaverin tuntien olis kyllä pitänyt tietää, että hullua settiä on luvassa :D.

Ihan hyvin kyllä kulki, kun ottaa huomioon, että salitreenit on kesällä jäänyt enkä Powerissakaan oo varmaan kuukauteen käynyt. Leuat tehtiin avustettuna laitteessa, koska meistä ei kumpikaan saa yhtään oikeeta leukaa :p. Toi alkuosuus treenistä olikin ihan jees, mutta voi apua se kuntopiiri...

Se olikin sitten sellanen, että 4 liikettä ja 4 kierrosta ja yksi niistä liikkeistä oli sitten burbee! Voi hirvitys! Uhosin jo ensin, että en kyllä tee, mutta kyllä mä sit tein (kun käsky kävi). Monta kirosanaa siinä kyllä tuli suusta ja kierrosten välissä oli oikeesti pakko istua. Ihan oikeesti meinasin luovuttaa, mutta kuten kaveri totesi, jääräpäisyydellä tehdään sitten kun kunto loppuu :D. Ton jälkeen olin kyllä aika onnellinen, että oli monta lepopäivää tiedossa. Seuraavat pari päivää oli hankala suoristaa käsiä ja esim tiskaaminen sattu. Tai käsien kuivaaminen :D.

Sain myös uuden kortin ja muutin sopimukseni niin, että pääsen treenaamaan myös Satsille. Saas nähdä tuleeko koskaan mentyä. Kiinnostais kyllä testata mm. BodyCombat ja sit niitä juoksutunteja. Treenikaveria olen kyllä vailla. Ja en kyllä edes yritä ehtiä ennen, kun vasta maratonin jälkeen. Sit on aikaa testailla kaikkea uuttakin, jos huvittaa :)

Viikonloppu muuten ei ihan mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan, mutta kivaa oli silti. Liikuntaa en harrastanut, mutta söin kyllä sitten senkin edestä. :D. Paljon aikaa ukon kanssa ja ehdin nähdä myös kavereita <3. Nukuttiin pitkään ja otettiin iisisti. Tekee hyvää välillä saada aikuisten aikaa :)

Huomenna on sitten sen pitkiksen vuoro ja 25 kilsaa odottaa. Vähän jännää, kun en oo koskaan noin pitkää juossut, mutta ei se ole toisaalta kuin vajaa kolme kilsaa pidemmälle kuin viimeksi. Ehkä mä selviän? Onneks on seuraa. Ja lauantaina sitten Midnight Run, jota odotan kans tosi paljon. Siistiä päästä antamaan kaikkensa kympillä ja fiilistellä sitä tunnelmaa siellä tapahtumassa! Muuten treenit onkin sitten aika auki. Katon ihan mikä fiilis on sitten pitkiksen jälkeen. Lisäksi tarttis käydä tytön kanssa tuolla urheilukentällä, koska hänellä on myös lauantaina Leppävaarajuoksun Babyrun.

Ketäs muita on tulossa lauantaina?
Maailman paras suklaakakku ja kaverit :)

Lauantaina tehtiin pihviä

Sopiva viini viikonlopulle

Perjantaina oltiin syömässä kullan kanssa

Lapset viety hoitoon ja aikuisten aika alkaa


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä pitkikselle! Kyllä se 25 taittuu, kun rauhaksiin menee! Ja kun on lepoakin kivasti alla! Nautinnollista juoksua!

  Ja hei, molempien maratonin jälkeen voitais ottaa yhteistreenit joko SATSilla tai Elixialla! Olis kyllä kivaa! ;)

  Ja mä oon kans tulossa (näillä näkymin) lauantaina Midnight Runille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pitäs ainakin olla tuoreet jalat huomiselle :)

   Olis tosiaan kiva mennä yhdessä treenaamaan!

   Nykäse hihasta jos näät mut lauantaina! :)

   Poista
 2. Mä nykäsen! Missä lähtöryhmässä sä oot? Mä oon 3A, jos tuun. Kyl mä varmaan tuun ;)

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)