perjantai 15. elokuuta 2014

Enkat paukkuu, pam!

Moikka!

Lämpötila laski sen 10 astetta, niin johan alko löytyä mun tossuista vauhtia! (On muuten ihan parhautta noi uudet kengät)
Maanantaina kuitenkin ensin kävin vaan sauvalenkillä ajatuksena palautella sunnuntain pitkikseltä. Jalat oli ihan ok, tosin kauheen kiva ei ollut mennä rappuja alaspäin.  Ei siis onneks mitään pahempia jumeja tullut, mutta tiistaina pidin kunnon lepopäivän kuitenkin.

Keskiviikkona mulla olis ollu hölkkä vitonen, mutta kaveri meinas että vois vetää sen kovaa. Mulla oli jalat jo ihan hyvässä hapessa, joten ajattelin, että why not. Ja niinhän siinä sit kävi, että vitonen meni alle puoleen tuntiin, tarkalleen 28.50! Ja omituisinta oli se, että kun keskivauhti oli 5.46/km, niin musta tuntu, että kovempaakin olis voinu mennä?! Ihan kevyesti pysty samalla juttelemaan ja juoksu rullas tosi hyvin! Keskisyke oli 165 ja max 183. No, lenkin jälkeen oli niin hyvä fiilis ja en oikein meinaa tajuta, että en ollu ihan kuollu ton jälkeen!

No, eilen sitten pistettiin pikkasen  paremmaksi. Saman kaverin kanssa, jonka kans viime viikolla mentiin reilu kymppi ja tuntu niin tuskaselta se 6.44min/km, päätettiin, että nyt koitetaan vetää se kymppi siihen tuntiin tai jopa alle, koska ihan kohtahan ollaan jo Midnight Runin viivalla. Tälle lenkille lähdettiin siis aika eri asenteellakin, kun viime viikolla oli enemmänkin sellanen "no katotaan mitä tästä tulee"- meininki. Ihan reipasta vauhtia lähdettiin sitten juoksemaan ja juttukin luisti hyvin sen 8.5km. Sit otettiin vähän spurttia viimeseen 1,5 kilsaan niin, että rapa roisku ja sykkeetkin komeesti 195! Ja vitsi me tehtiin se! Kymppi meni alle tuntiin, tarkalleen 57.39 siitä kun laitoin mittarin päälle! Ja voi vitsi, että oli loistava fiilis sen jälkeen!!!! Mä tein jotain sellasta, mitä oon pitkään vaan haaveillut! Nyt on aika hyvä fiilis kyllä lähteä hakemaan ekaa virallista kympin aikaa parin viikon päästä! Tosta matkasta vielä osa oli soraa ja metsäpolkua ja sielläkin pysy vauhti aika kivasti, koska hitain kilsa oli 6.08 ja nopein 5.08! En ees tiennyt, että musta tollasia vauhteja irtoaa :D. Ne on varmaan ne uudet tossut ja hyvä seura!

 Mulla on siis oikeesti maailman ihanimmat lenkkikaverit <3 <3 <3. Juoksu olis niin paljon tylsempää ilman heitä! Ja täytyy kyllä olla super ylpeä molempien lenkkien seuralaisista, aivan huikeita mimmejä molemmat! Niin ja pitkiksellekin on jo treffit sovittuna sunnuntaille, mutta sinne lasketaan suosiolla vauhtia, vaikka siitä mimmistä olis kyllä vetämään totakin vauhtia, mutta mä jäisin kyllä rannalle ruikuttaa :D.

Nätisti sävy sävyyn paita ja naama :D


Nyt siis ansaitusti pari päivää lepoa. Sunnuntaina pitkis, joka on siis taas puolikas. Ens viikolla mulla on taas kevyempi viikko ja pisin lenkki on kymppi. Se onkin aika hyvä juttu, koska viikonloppu menee muissa merkeissä, enkä ehdi treenaamaan, joten lenkit tulee sitten alkuviikkoon. Jos tekee tiukkaa niin skippaan sitten sen vitosen, mutta eiköhän se jotenkin onnistu.

Midnight Run- viikolla täytyy kans vähän kikkailla ja pitkis varmaan juosta jo tiistaina, jotta ehtii palautua ja levänneillä jaloilla sitten juosta eka kympin kisa :). Onneks tulee viikonlopusta alle lepopäiviä, niin eiköhän se pitkis tiistaina irtoa. Ja sillon ollaankin sitten ihan tuntemattomilla vesillä, koska ekaa kertaa matka on yli puolikkaan. Mutta palataan siihen sit lähempänä.

Nyt mä alan kyllä taas Gradu-hommiin. Tällä viikolla oon saanut kyllä ihan kiitettävästi aikaseksi, vaikka vähän epäilinkin, ettei loman jälkeen oikein hommat lähde käyntiin.

Kävin keskiviikkona kampaajalla ja leikkasin hiukset reilusti lyhyemmäksi. Kampaajalta sain kyllä niin suoran kommentin, kun kerroin, että treenaan nyt maratonille: "Et sä kyllä ihan järkevä ole!" Ei siinä voinu ku nauraa ja sanoa, että en kyllä taida ollakaan :D.
uus tukka :)
Hauskaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Niin varmaan Tanja =D Sulla kyllä tuntuu paukkuja olevan melkosen paljon ja itse kun olen vain lomaillut ja vetänyt muutenkin tosi lungisti, en tosiaan voi sanoa, että olisin parhaassa kunnossa! Sunnuntaina heitän uusimmat lenkkitossut jalkaan, sillä reklaamaatio ei mennyt läpi, mur mur. Mutta onneksi ne nyt vielä juoksua kestävät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis miten ei voinut mennä läpi?!? Argh! Sunnuntaina mennään sitten niillä :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)