maanantai 9. maaliskuuta 2015

Viikonlopun endorfiinihumalat ;)

Moikka!

Onpas kiva pitkästä aikaa kirjoittaa, että viikonloppu meni mm. treenien merkeissä <3. Perjantaina tein tosiaan sen nopean kuulatreenin kotona, lauantaina oli EasyXycling +core + flx- setti ja sunnuntaina sitten vielä 55 minuttin Xyclingissa, jota ennen vielä lämmittelin omassa tahdissa 20 minsaa. Treeniä ehti kertyä sykemittariin viikonloppuna 3h.30 min eli ihan mukavasti ja vielä aika monipuolisesti. Tehoalueille treenit jakaantui myös aika tasaisesti ja tällä kertaa yli 60% treenistä tuli tehtyä tasoilla 1-2, johtuen pitkistä lämmittelyistä molemmissa spinneissä sekä siitä, että sykkeet pysyi matalana sekä coressa että venyttelyssä. Reilut 30 % sitten olin tasolla 3-5. Yleensähän noi menee mulla toisinpäin, joten hyvä välillä treenata kevyemminkin. Tosin sunnuntaina en kyllä yhtään himmaillut, kuten kuvasta näkyy :D.

Semmoset sykkeet :)
Hyvin kyllä huomasi, miten iso ero noilla EasyXycling ja Xycling-tunneilla oikeasti on. Vaikka Easyssä menin pidempään ylhäällä monessa mäessä kuin ohjaaja ohjasi, niin silti ei sykkeet noussut kuin maksimissaan 179 ja keskisyke oli varsinaisessa treeniosuudessa 139 kun taas Xyclingissa työosuuden keskisyke oli 157 ja maksimi 190 :D. Sunnuntaina mentiin 3 pitkää mäkeä, joiden pituus oli 8-12 minuuttia. Lauantaina mäet oli paljon lyhyempiä, vaikka neljä mäkeä taidettiin polkeakin. Easyt on siis hyvää pk-treeniä, mutta Xyclingissa pääsee sitten oikeesti vähän revittelemään, siellä en ole onnistunut kovin kevyesti menemään ;). Ton eron on jotenkin nykyään huomannut paljon selkeämmin, kuin ennen, koska joskus ne oli mulle molemmat rankkoja :). 

Lisäksi lauantaina olin Haloo Helsingin keikalla Tavastialla. Keikka oli aivan huikea! Mahtavaa tykitystä alusta loppuun, mutta välissä vähän herkisteltiin Kuussa tuulee-biisin tahdissa. Itkuhan siinä tuli, kun kertsissä koko Tavastia piti vieruskaveria kädestä ja lauloi mukana. Keikat on kyllä niin parhautta! Tänään aamulla duunimatkalla kuuntelin Kiitos ei oo kirosana -levyä ja vielä fiilistelin keikkaa niin sain tosiaan pinnistellä, etten alkanut siinä laiturilla jorailemaan biisien tahdissa :D. Keikalla kertyi muuten aktiivisuusmittariinkin semmoset ~ 9000 askelta ja hiki tuli joraillessa, On kyllä huikea bändi ja varsinkin livenä! Kannattaa ehdottomasti kokea!





Tuli kyllä sitten ihan oltua vaan kotonakin ja kaverin Me&I-kutsuilla. Tyttö olis shoppaillut meidät vararikkoon jos olis saanut ja mäkin testasin ihania farkkuja, joista mahduin niin pieneen kokoon, etten meinaa ees uskoa! Vielä en raaskinut tilata kuitenkaan, vaan ajattelin pitää omat kutsut, jos sais vaikka vähän alennusta ;).

Kiva viikonloppu oli kaikin puolin, just sopivassa suhteessa kaikkea mistä mä tykkään <3

Kivaa viikkoa!

Tanja

6 kommenttia:

  1. Jeiii, hyviä treenejä ollut!! Oon ilonen sun puolestas, kun pääsit taas liikkumaan kunnolla!! Ja voi vitsit, Haloo Helsinki on kyllä aina niin huikee!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ehkä ens viikolla jo treenataan kimpassa kun paranet!

      Poista
  2. Mäkin haluan kyllä tän vuoden puolella vielä Haloo Helsingin keikalle! Ihan mieletön energiapommibändi. :)

    Ja treenit kuulostaa hyviltä! Tärkeetähän on malttaa tehdä myös niitä matalasykkeisempiä harjoituksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kannattaa mennä koska sittenhän jäävät vuodeksi tauolle niiden Hartwallin keikkojen jälkeen.
      Matalasykkeiset on tosiaan tärkeitä. Liian usein vaan lähtee lapasesta kun kulkee hyvin ;)

      Poista
  3. Mukavan kuuloinen viikonloppu sinulla ollut. Toivottavasti pääset pian taas juoksemaankin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Eilen juoksin 10 minsaa matolla. Jalka ei oikeastaan sattunut mutta ei ihan normikaan ollut.

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)