perjantai 14. marraskuuta 2014

Treeniä ja humputtelua :)

Moikka!

Risteilystä selvitty kunnialla ja tänään olin jo reippaana töissäkin ;).
Alkuviikosta sain hyvin treenattua. Maanantaina kävin tekemässä vetotreenin. Hölköteltiin kaverin kanssa ensiksi pari kilsaa vajaan seiskan vauhtia ja sitten tein 3 x 1000m vedot. Eka veto oli 5.32/km, toka 5.19/km ja vika 5.14/km. Sykkeet nousi vikassa 187. Sitten hölkättiin takas pari kilsaa ja matkaa kertyi yhteensä 7,1 km ja keskivauhti 6.18/km.
Tykkään tehdä noita vetotreenejä, mutta ei niitä montaa viikossa viitsi tehdä, sen verran rankkoja ovat. Jospa näiden avulla sais nyt talvella lisättyä vauhtia.

Tiistaina mulla oli salitreenit kaverin kanssa. Päätettiin tehdä pitkästä aikaa kahvakuulatreeni. Lämpöjä otin ensin matolla 10 minsaa kiihtyvällä vauhdilla ja sitten tehtiin nopea, mutta rankka kuulatreeni: 4 liikettä kuulalla, 3 kierrosta ja kierrosten välissä ja setin loppuun vatsoja. 20 minsaa meni, keskisyke 158 ja maksimi 187. Kuulalla saa kyllä sykkeet kunnolla ylös, heilautukset ja kyykyt varsinkin pistää puuskuttamaan :).

Keskiviikkona en ehtinyt treenaamaan ennen lähtöä, mutta tuli kyllä käveltyä jonkin varmaan lähemmäs 10 kilsaa päivän aikana yhteensä ja illalla jorailtua :). Oli pitkästä aikaa oikein sellanen fiilis, että tanssijalkaakin vipatti huolella. Larppa ja Revohka veti todella loistavan keikan ja hymy oli korvissa alusta loppuun. Olikin kyllä edellisestä Laten keikasta sen verran aikaa, että oli ikäväkin jo keikalle. Ja seura oli vielä parasta, niin mikäs siinä oli ollessa :). Gradun arvosanakin oli se parempi niistä kahdesta vaihtoehdosta, joten juhlatuulella olin :). Discon ysäribiisit oli aika hitti :)

Late
Pastori
Valmiina iltaan :)


Unet jäi vähiin, mutta naurettua, laulettua ja tanssittua tuli ja myös vähän syötyä ja juotua. Aamulla sitten reippaana aamiaiselle, joka oli kyllä huonompi kuin odotin. Esim leipävalikoima oli tosi pieni. Mä kun oikein odotin saavani jotain ihanaa tuoretta leipää :)


Laivasta kuvattua
Maihin ei lähdetty, vaan hengailtiin laivalla ja käytiin tekemässä ostokset.

Tänään olin aivan loppu kun pääsin töistä kotiin. Olin kuitenkin päättänyt juosta lenkin, joten päätin, että lepään hetken ja lähden sitten juoksemaan. Puin lenkkivaatteetkin valmiiksi päälle ja laitoin kellon soittamaan. Ennen sitä tein Polarin kuntotestin ja mun Vo2max- arvo oli noussut ja tulos oli erittäin hyvä. Lenkki kulki aika kivasti, juoksin 7 km 6.11/km keskivauhdilla, mutta pari kilsaa meni alle kutosta. Reitti oli tosi mäkinen ja purtsin mäessä vedin sykkeet taas aika lailla maksimiin, kun juoksin mäen ylös niin kovaa ku pystyin. Sykkeen lasku oli siinä aika hankalaa, kun jatkuvasti tuli uus mäki, joskaan ei niin jyrkkää tai pitkää enää :). Mutta hyvä lenkki oli. 

Huomenna lepoa ja sunnuntaina joku pidempi ja rauhallisempi lenkki kaverin kanssa.

Eipä kai tässä muuta. Kivaa viikonloppua :)


5 kommenttia:

  1. Kivan kuuloinen treeni-ja humputteluviikko sulla on ollut! :) Balanssia sitä olla pitää! ;) Mulla on tosin nykyään risteilyjen jälkeen ihan karmea olo (wonder why, sitä syömistä ja juomista), joten liian usein ei halua Ruotsiin tai Tallinnaan lähteä! :D Kivaa viikonloppua Tanja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei siellä kamalan usein viitti käydä. Tänä vuonna oon käyny kyllä kolme kertaa Larpan risteilykeikalla, mutta itse asiassa kaks edellistä menny tosi vähällä juomisella. Nytkin ihan sopivasti, koska ei tullut muuta ku väsy liian lyhyistä unista ja muistin juoda myös vettä :)

      Poista
    2. Ja kivaa viikonloppua myös sulle :)

      Poista
  2. Vitsit, oot niin nätti varsinkin tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa :) Ihanan kuuloinen tyttöjen reissu, ja mukava viikko sulla ollut. Sopivasti liikuntaa ja rentoilua! Ihanaa uutta viikkoa sulle! Me nähäänkin ylihuomenna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna :). Meillä oli kyllä tosi hauskaa! Tänään kävin tosiaan vielä pitkiksellä mutta huomenna lepoa, ni pysyn sun perässä tiistaina! Odotan kovasti sun tapaamista ja yhteistä lenkkiä :). Kivaa viikkoa sulle kanssa :)

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)