tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pitkistä ja keikkaa :)

Kylläpä on ihana viikonloppu takana <3 Sunnuntaina juostiin siis toistaiseksi vuoden pisin lenkki eli 17 km. Käytiin tosiaan testaamassa HCR:n reittiä tuon 17 kilsan verran. Jätettiin alusta ja lopusta vähän pois.  Lähdettiin kotoa keskustaan bussilla ja oltiin kymmenen tienoilla perillä ja lähdettiin juoksemaan. Tarkotus oli pitää vauhti siinä 6.30-7 minsaa/kilsa välillä ja siinä hujakoilla se kyllä huitelikin välillä mentiin kyllä paljon kovempaakin, mutta jokunen hitaampikin kilsa mahtu mukaan.

Mulla rullas juoksu alusta asti tosi hyvin ja oli tosi hyvä fiilis muutenkin. Jopa vähän jännitti, mikä oli aika hassua, mutta toi se oman fiiliksensä kun lähdettiin sitä tulevaa kisareittiä juoksemaan :). Reitti vaikutti musta aika kivalta, mäkiäkin löytyy matkalta jonkin verran, mutta sunnuntaina nekin meni ihmeen kevyesti. Huomasin, että kovempaakin olisin jaksanut juosta ja missään vaiheessa ei tuntunu siltä, että nyt ei mee enää metriäkään. Ihan lupaavaa siis itse puolikkaan kannalta :). Mulla oli mukana glukoosipastilleja ja niitä napsin matkalla ehkä 4. Ihan törkeen hyviä noi vadelman makuiset, joten eiköhän kisaeväs ole selvillä ;). Ainoo, että kun aamupalan voimilla vedin noin pitkän lenkin (aikaa meni 1.57.) ni nälkä alko tulla kyllä vikoilla kilsoilla!Heti lenkin jälkeen söin protskupatukan, suklaata ja kotona odotti palkkari ja ruoka :).

Vähän nihkeä oli kyllä kotimatka kun oltiin sateesta ja hiestä märkiä ja jouduttiin bussia jonkin aikaa odottamaan, eikä ilma ollut kovin lämmin, mutta siihen onneks autto kotona lämmin suihku.
Pitkiksen jälkeen oli hymy herkässä :)
Tytön kanssa ehdittiin vielä käydä virpomassa ennen ku hyppäsin junaan ja lähdin Turkuun ja risteilemään Viking Gracella. Junassa oli ihan luksusta kun kerrankin oli aikaa lukea ja vaan olla. Oon saanu tota kirjaa aina iltasin pari sivua eteenpäin ennen ku tulee uni ja varmaan kuukauden ainakin jo ollut tuo kesken.
Luksusta jo tääkin :)


Keikka oli aivan loistava ja täynnä riemua. Kyllä olikin jo ikävä, kun edellinen keikka oli tammikuussa! Muutenkin oli ihana viettää aikaa hyvien tyyppien kanssa <3

Kuvia keikalta (kännyllä joten laatu ei päätä huimaa)

Keikan jälkeen hengailua kavereiden kanssa

Aamupalan jälkkärit. Ehdin jo aina syödä ennen ku muistin et piti ottaa kuva :D
Toi laivan aamupala on kyllä niin ihana! Söin kyllä liikaa... Mutta miten ihanaa kun kahvi tuodaan pöytään ja kaikki on valmiina ja ite ei tartte pöytääkään siivota <3. Leipä oli vielä niin lämmin, että margariini suli siihen, kuori oli rapea ja sisältä ihanan pehmeä <3 (Ja tulihan ainakin hiilaritankkausta edellisen pitkiksen jäljiltä ja seuraavaa varten ;) )

Mutta nyt taas paluu arkeen. Tän viikon treenit on vähän haastava sijoittaa, kun vkl en treenaa varmaankaan.. Mutta tänään meen salille ja to juoksen pitkiksen ja muut teen sitten jos ehdin. Noi on nyt kuitenkin ehkä ne tärkeimmät. Varsinkin pitkis. Ei varmaan maailma kaadu jos vitosen lenkki tai kymppi jää tässä vaiheessa väliin?

Kivaa viikkoa ja pääsiäisen odotusta :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa!! Tosi lupaavaa todellakin!! :) Ja jep, pitkis tärkein joten ei tarvii stressata muiden lenkkien väliin jäämisestä! :)

    Iloa pääsiäisen aikaan myös sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, viimeks olin kipeenä niin etten ehtinyt juosta ku yhden 17 km ennen puolikasta ja se jäi kaivelemaan, kun tuntu, että päälle olis varsinkin ollu tärkeä juosta niitä vähintään 2 ja olis se aikakin voinu olla vähän parempi sit puolikkaalla ehkä?

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)