maanantai 7. huhtikuuta 2014

Fiiliksiä hyvän treeniviikon jälkeen ja pähkäilyjä tän viikon treeniaikataulusta

Moikka!

Viime viikolla kirjasin HeiaHeiaan aika mukavasti treenejä. Olkoonkin, että iso osa niistä oli lyhyitä treenejä eli noita haasteita, mutta treenejä silti :p. Sykemittarissa lukemat näytti tältä viikon yhteenvedossa:
Tässä viikon lenkit, joogat ja sali jne (haasteissa ei oo mittari päällä)



ja tässä kalorit yhteensä. Ihan jees :)
Viime viikon treeneihin oon todella tyytyväinen ja huippua on myös se, että se oli aika monipuolinen: juoksun lisäksi kuitenkin jopa 2 joogaa, paljon lihaskuntoa (siis mun normaaliin verrattuna paljon) ja vielä viikon kruununa reilun 1,5 tunnin hieronta, jossa jalat ja selkä sai kunnon käsittelyn. Kotiläksyksi sain alkaa oikeesti kunnolla venyttelemään... Etureidet oli taas todella jumissa ja takareidet on tosi kireät. Mutta kyllä tuli hyvä mieli, kun sain kommenttia etureisistä "Sulla on muuten todella paljon lihasta täällä!". Näköjään se juoksu on niitä kasvattanut :). Tuli myös käsky pitää tänään lepopäivä (joten jätin Hathan väliin), mutta kyllä mä varmaan ainakin vatsat ja dipit teen, mutta kyykyt voi ehkä olla fiksu siirtää huomiseen?

Tällä viikolla sitten vihdoin alkaa pitkät lenkit! Oon jotenkin ihan fiiliksissä niistä. Tarkostus olis siis käydä vähän testaamassa sitä HCR:n reittiä kaverin kanssa.

Mutta täytyykin nyt sitten tarkkaan miettiä viikon muut treenit, jotta saa sen 2 lepopäivää ennen pitkistä. Ja vielä ei olla varmoja juostaanko se lauantaina illalla vai sunnuntaiaamuna. Ajattelin siis niin, että huomenna juoksen 10,5km, keskiviikkona vitosen hölkän ja siihen vois sitten ehkä sitä salitreeniäkin sitten harkita. Torstaina on jooga ja sitten perjantaina olis lepo (paitsi haasteet toki teen ku en nyt muista miten niissä lepopäivät osuu). Sit olis kuitenkin juoksusta 2 lepopäivää, jos juostaan jo lauantaina :) Kuulostaako järkevältä?

Eilen oli muuten sellanen päivä, että en oikeen ehtinyt syömään kunnolla ja kyllä sen heti huomas, kun illalla oli kauhee nälkä ja tuntuu, että tänäänkin on koko ajan nälkä! Ruuasta puheen ollen, olenkin muistaakseni maininnut tästä mun painonpudotusprojektistani ja viimeinkin pääsin siihen -7 kiloon, joka antoi odottaa itseään ja paino jumitti taas useamman viikon. Mutta nyt on hyvä mieli :). Tässä kuussa aion nyt keskittyä tohon treeniin ja siihen, että syön järkevästi ja tarpeeksi, jotta jaksan juosta. Paino saa pudota, jos on pudotakseen, mutta toukokuussa sitten koitan päästä siihen lopulliseen tavotteeseen :).

Viime viikko oli muutenkin kaikin puolin mukava ja stressikin väheni, kun seminaarityö on opponoitu (joskin gradun kirjoittaminen nyt vasta kunnolla alkaa, mutta silti). Muisti kuitenkin rupesi loppuviikosta pätkimään ja unohdin yhden tärkeän asian :(.

Kivaa viikkoa teille :). Mulla vaikuttaa tämäkin viikko ihan lupaavalta :)

T

4 kommenttia:

  1. Jee, jotenkin välittyi sun hyvä fiilis tänne ruudun toiselle puolelle! Hymy nousi itelläkin korviin! :) Kuulostaa kyllä erittäin järkevältä toi sun viikkosuunnitelma ennen pitkistä! Itekin tykkään, että on jotain kevyttä ja vapaata ennen pitkistä. Tällä viikolla mulla on suunnitteilla pitkis lauantaiksi, ja mulla torstai on uintipäivä ja perjantai lepo. :) Aiotteko juosta HCR:n reitin kokonaan? :)

    Kivaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että fiilis välittyi, oon meinaan kyllä niin iloinen tällä hetkellä siitä miten hyvin kulkee :). Tuli mieleen se sun aikasempi teksti siitä, että täytyy olla ylpeä suorituksistaan ja nyt kyllä oon :). Ja eilen sain kanssa kommenttia, että mun pitäs olla tyytyväinen kaikkeen mitä teen ku teen niin paljon. Pitää iloita nyt ku kulkee, ku ei sitä koskaan tiedä millon taas tökkii...

      Meinataan juosta sillai et tulee suunnilleen toi 17 kilsan lenkki, et ainakin alusta varmaan jätetään pari kilsaa pois ja sit ihan lopusta.

      Poista
  2. Olen samoilla linjoilla kanssasi siitä, että pitkis kulkee parhaiten kunnolla levänneenä, itsekin lähden pitkikselle niin, että takana on vähintään yksi lepopäivä. En ole tänä(kään) vuonna menossa HCR:lle, mutta reitin omatoimijuoksemisessa voisikin olla ideaa... Mukavaa treeniviikkoa ja tsemppiä viikonlopun pitkikselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin sulle! Välillä oon juossu pitkistä niin, että on vähemmän lepoa alla, niin kyllä sen huomaa heti. Onneksi yleensä pystyy sen 2 päivää pitämään lepoa. Nytkin lenkki taidetaan juosta sunnuntaiaamuna, niin ehtii hyvin palautua. Onneks tässä on tosiaan oppinut kroppaansa tuntemaan ja tietää millanen treenirytmi sopii parhaiten. Viime kesänä sitä vaan juoksi niin into piukassa, ettei aina tullu näitä juttuja ajatelleeksi edes.

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)