maanantai 13. heinäkuuta 2015

Treenejä ja treffejä

Heippa!

Taas on yksi viikko vierähtänyt hirveetä vauhtia ohi ja lomaakin on enää alle kuukausi jäljellä! Äkkiä se aika menee.

Viime viikolla sain taas oikein hyvän treeniviikon kasaan. Treenipäiviä tuli yhteensä 5.
Ma: juoksu 5,1 km 32min keskisyke  152, max 166
Ti: Power 55 min
Ke: lepo
To: juoksu 8,3 km 50 min, keskisyke 172 max 186 ja Balance 55 min
Pe: Lepo paitsi 8000 askeleen hikikeikkajoraus Maijan keikalla
La:Juoksu 6 km 35 min, keskisyke 172, max 192
Su: juoksu 6 km 43 min, keskisyke 146, max 172 ja 10 min kahvakuulatreeni keskivartalolle

Juoksua yhteensä n. 25 km

Tosi hyvä treeniviikko siis ja pitkästä aikaa on Balancekin mukana. Normaalisti en noita keikkoja treeniksi laske, mutta kun viiden vuoden tauon jälkeen pääsi Maija Vilkkumaan keikalle, niin siitä tuli kyllä sellanen hikijoraus, että oksat pois.

Ohjelmassa mulla ei ollut tälle viikolle pitkistä ollenkaan ja lenkkejä tulikin juostua neljä, joista kolme juoksin kaverin kanssa. Maanantaina hölköttelin itsekseni, mutta torstaina juostiin ennen Balancea Hannan kanssa reipas lenkki. Lauantaina juostiin tosi kova lenkki kaverin kanssa (keskivauhti 5.50min/km) ja eilen sitten vähän palauteltiin.

Tiistain Power tuntu ihmeen kevyeltä. Ohjelmakin kuulemma oli normia kevyempi, mutta täytyy kyllä ottaa ens kerralla isommat painot. Yleensä oon Powerin jälkeen tosi kipeä, mutta nyt ei ollut kun ihan pieniä kipuja ja tunnin jälkeenkään en ollut mitenkään erityisen väsynyt.

Viime viikolla sain siis nauttia ystävien seurasta poikkeuksellisen paljon sekä treeneissä, että ehkä parhaalla keikalla ikinä <3. Jos on mahis mennä Maijan keikalle, niin todellakin kannattaa! Kesä menee vielä vanhoilla biiseillä, kaksi uuden levyn biisiä soittivat, joten todellinen hittikimara on luvassa ja meininki aivan loistava!
Tosi kökkö kuva, kun ei tolla mun puhelimella saa tollasissa olosuhteissa mitään järkevää :(
Keikalle lähdössä, tosin vaihdoinkin kuitenkin farkkuhameen päälle :D

Lisäksi meillä oli kaksi päivää lapsivapaata miehen kanssa ja juhlistettiin myöhässä meidän hääpäivää perjantaina Santa Féssä ja lauantaina käytiin leffassa katsomassa uus Terminaattori (romanttista, eikö?). Muuten sitten nautiskeltiinkin vaan rauhasta ja hiljaisuudesta ja haettiin kaupasta 5 kiloa mansikkaa :)
JälkkäriOli kyllä tosi kivaa olla vaihteeksi kahdestaan kotona. Se on tosi harvinaista herkkua. Ikävä ehti kyllä tulla <3

Semmonen viikko täällä. Tällä viikolla onkin taas enemmän puuhaa, joten katsotaan kuinka paljon ehtii treenata. Pitkis (16k) on edessä huomenna :). Tänään kuitenkin ansaittua lepoa, alko jo tuntuakin kropassa viikon treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)