keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Kesäkuun treenikatsaus

Moikka

Taas on kuukausi hurahtanut ja aika katsoa kesäkuun treenit. Kesäkuusta eka viikko (ja vähän päälle) meni flunssassa, joten käytännössä treenasin 3 viikkoa. Kesäkuun eka treeni tuli tehtyä vasta 9.6.

HeiaHeiassa on merkittynä 24 treeniä ja 14 tuntia

Juoksua 11 kertaa, kilsoja n.71 ja reilut 8 tuntia
2 kunnon lihaskuntotreeniä, kahvakuula 45 minsaa ja penkkitreeni 25 minsaa
1 xycling 1h
2 kävelylenkkiä yhteensä vajaa 8 km
lisäksi venyttelyä ja rullailua ja palautumista piikkimatolla
(kun muistin, että sellanenkin on kaapissa. On muuten aika jees ja siihen torkahdin :) )

Kolmen viikon setiksi oikein hyvä. Eka viikko noista oli vielä kevyempi flunssan jälkeen ja koska siinä oli myös laktaattitesti niin otin edellisen päivän iisiä.

Huomaa kyllä, että lomalla on ihan eri asia tehdä esim 5 päivän treeniviikkoja kuin normaalissa arjessa. Siinä tulee ihan jo aikakin rajoitteeksi ja lisäksi arki on sen verran aktiivista kuitenkin, ettei oikein jaksakaan. Nyt, kun olen ollut lasten kanssa kotona, niin on ihan eri juttu lähteä vajaaksi tunniksi vaikka illalla juoksemaan, kun ei myöskään tunnu siltä, että se aika on lasten kanssa olemisesta pois, kun ne on muuten mun kanssa koko päivän. Nyt ei myöskään haittaa, vaikka treenit menis myöhempäänkin, koska aamulla ei tartte herätä aikasin.

Nyt oon myös treenannur aika paljon kavereiden kanssa, vaikka yksinkin on tullut treenattua kyllä. Kaverin kanssa vaan on niin kiva treenata. :)

Toisaalta tänään juoksin pitkiksen yksin musat korvilla ja oli niin loistava fiilis nauttia musasta ja auringosta ja siitä, kun lenkki kulkee. <3 Vähän meinasi lähteä vauhti lapasesta loppupuolella, kun pääsi kaasuttelemaan alamäkeen :D. Tai maanantain vetotreenissä, kun tein alkuverkan jälkeen 4x 500m vedot, joista nopein oli 2.19/500m ja sen jälkeen vielä menin reippaampaa vauhtia reilut 1,5 km ennen loppuverkkaa.

Ihanaa muutenkin kun tällä viikolla on saanut nauttia auringosta sekä lenkeillä, että esim piknikillä ja Änkkäri-puistossa.
Nyt on edessä vähän lomailua perheen kanssa ja ainakin pari lepopäivää. Nauttikaa auringosta <3

Ainiin, ens vuodellekin tuli jo yksi haaste otettua, kun ilmosin HHM:lle. Oli edukas kun kesäkuussa ilmottautui ja saa vielä treenipaidankin, kun ilmottautuu heinäkuun loppuun mennessä. Se on siis ens kevään/alkukesän päätavoite.
Tanja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)