tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kevyempi treeniviikko ja mökkeilyä

Moikka

Viime viikolla me lähdettiin jo torstaina reissuun ja vaikka pakkasin treenikamat mukaan, niin päätin, etten ota treeneistä stressiä. Viikon päätavoite oli juosta pitkis ja sen juoksin jo keskiviikkona. Lisäksi edellisellä viikolla juoksin yhden ekstralenkin, joten päätin, että maailma ei kaadu, vaikken mökillä kävis lenkillä.

Treenejä tuli siis vain 2:
Ma: juoksu 7km, sis, 4x 500m vedot, 43 min
Ti:lepo
Ke; juoksu 16 km, 1h50min keskivauhti 6.53min/km, keskisyke 164
To: lepo
Pe: lepo (vähän uintia)
La: lepo
Su: koko päivä Särkänniemessä kävelyä

Kilsoja kertyi 23

Meidän mökkiviikonloppu osuikin just sopivaan saumaan ja saatiin nauttia helteistä. Lasten kanssa oltiinkin paljon vedessä läträämässä ja itekin heitin talviturkin :). Mökkeillessäkin tuli kuitenkin päivän askeltavoite täyteen joka päivä eli onneksi ei pelkäksi loikoiluksi mennyt. Hyttysiä oli hirveästi ja söivätkin mun jalat niin turvoksiin, että lenkkaritkin tuntui inhottavilta jalassa :(. Lapset näyttivät siltä kuin olisivat saaneet jonkun rokon.Sunnuntaina oltiin koko päivä Särkänniemessä ja siellä tuli kyllä käveltyä ihan reilusti. Oltiin vasta iltamyöhään kotona ja mulle iski tosi huono olo varmaan nestehukasta, joten en todellakaan lähtenyt enää lenkille, vaan painuin unille.

Oli kyllä kiva päivä ja ilma just sopiva. Aurinko paistoi mutta ei ollut liian kuuma. Uskalsin oman mittapuuni mukaan jopa aika hurjiin laitteisiin tytön kanssa. Onneks se ei vielä pääse kaikista hurjimpiin, koska niihin mua ei kyllä saa. Esim Majakassa mua kyllä hirvitti ja pidin ylhäällä silmät kiinni, mutta tyttö vaan vieressä totesi, ettei se oo vielä mitään ja kaikki oli kuulemma "ihan nössöjä" paitsi vikaksi jätetty Tukkijoki :D.

Tällä viikolla sitten taas takaisin normiin treenirytmiin. Toivottavasti joku päivä edes tarkenisi pistää uudet juoksushortsit jalkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)