maanantai 1. kesäkuuta 2015

Vikan työviikon treenit

Moikka

On taas ollut niin kiirettä, että en ole ehtinyt kirjoittelemaan. Tai alkuviikosta olisin, mutta silloin ei taas kauheesti kirjoitettavaa ollut :)

Viime viikolla tuli pitkästä aikaa 4 päivän treeniputki, joka alkoi itseasiassa jo sunnuntaista, jolloin juoksin ekan kovan lenkin puolikkaan jälkeen. Jos edellinen lenkki oli pakko keskeyttää niin nyt kyllä kulki ja tais tulla vitosellekin epävirallista enkkaa parannettua pikkasen :). Juoksin 7 kilsaa, joista 6 kovaa, keskivauhdilla 5.37/km ja vika kilsa sitten iisimmin 6.20/km.
Tuli lämmin :)


Viime viikolla treenasin sitten tosi alkuviikkopainotteisesti ma-ke.
Maanantaina juoksin suht kevyen 5 kilsan lenkin. Oli ihana ilma ja sain heti uuden KPK-paidan testiin :)
lenkille lähdössä
Tiistaina menin pitkästä aikaa Elixiaan. Ensin oli 45 minsan Xycling ja päälle 30 min kahvakuula. Poljettua tuli lämmittelyineen 1h5min. Kokonaisuudessa keskisyke oli 126, mutta työosuuden keskisyke oli 136 eli pk-alueella mentiin. Maksimisyke 174. Oli kivaa pitkästä aikaa, toivottavasti ehdin tälläkin viikolla. Kahvakuula oli aika napakka puolituntinen. Meillä oli kolme kahden liikkeen patteria, jotka tehtiin aina 2 kertaa, liikkeiden välillä taukoa 30 sek ja pattereiden välillä minuutti. Jokaista liikettä tehtiin minuutti kerrallaan.
Tämmöstä oli tiistaille tiedossa
Keskiviikkona oli työpäivä ja illalla menin kaverin kanssa urheilukentälle tekemään ulkotreeniä. Treeniin kuului 100m juoksua, vatsat (20 toistoa), 100m askelkyykkykävelyä ja supermies (20 toistoa). Tehtiin 25 minuuttia eli yhteensä 4 kierrosta. Ihan hullua settiä! Edelleen vihaan askelkyykkyjä. Päälle sitten kävelyt urheilupuistoon ja treenin päälle palauttavat 3 kilsaa kävelyä. Oli aika tiukka setti varsinkin, kun oli jo kolme treenipäivää alla. Hanuri oli kipee vielä eilenkin :D.

Loppuviikko meni sitten levossa. To ja pe olin jo ajatellutkin pitää lepoa, mutta en kyllä sitten lauantainakaan jaksanut kevätjuhlien ja iltarientojen välissä lähteä lenkille, mutta ehkäpä Irinan keikka la-su välisenä yönä kävi liikunnasta :). Kotona olin vasta kolmen aikaan, kun keikka oli 1,5h myöhässä. Sunnuntaina olin ihan poikki ja vaikkei mulla varsinaista kankkusta ollut (en enää 22 jälkeen edes juonut muuta ku limpparia), mutta valvottu yö kyllä tuntui samoin kuin viikon aikaiset herätykset.

Semmonen treeniviikko. Kirjottelen toukokuun yhteenvedon tässä lähipäivinä. Nyt luulis aikaa löytyvän, kun ollaan lasten kanssa lomalla. ;)

Ja hei, se on kesä nyt :)

7 kommenttia:

Kiva, kun kommentoit :)