lauantai 23. toukokuuta 2015

Palauttelua ja kiirettä

Heipparallaa!

Täytyy kyllä sanoa, että ei olis voinut parempaan saumaan palautteluviikko tulla, koska tällä viikolla on kyllä ollut sellasta haipakkaa joka päivä, ettei kyllä mitään toivoa ehtiä treenaamaan. 

Sunnuntaista tiistaihin oli kyllä jalatkin sen verran kipeät että juoksemaan ei tehnyt mieli. Alkuviikosta oli myös vähän kipeä olo, mutta onneks ei flunssa kuitenkaan iskenyt. Tiistaina oli kuitenkin niin ihana päivä ja ehdin saada arvioinnit valmiiksi niin, että ehdin käydä pienellä kävelyllä. Menin aika rauhallista vauhtia osin purtsilla ja poluilla ja osin urkkapuistossa. Mäet otti kyllä aika paljon edelleen reisiin vaikka vaan kävelin.


Lenkkipolulta
Keskiviikko oli tosi kiireinen päivä, kun olin ensin töissä, sitten hain tytön, kiiruhdettiin vaatteiden vaihtoon kotiin ja sitten pojan kevätjuhliin päiväkodille. En ehtinyt syödä lounaan jälkeen mitään kunnon ruokaa vaan söin vaan kanapatongin. Kevätjuhlat oli ulkona ja mä olin täydessä auringonpaahteessa tunnin ilman hattua. Juhlien jälkeen ehdin hetkeksi kotiin, vedin lenkkikamat päälle ja lähdin Hannan blogilenkille. Olin tosi väsynyt huonosti nukutun yön ja kiireisen päivän jälkeen, mutta ajattelin, että lenkki varmaan auttaa. Melkein heti alkoi kuitenkin järjetön päänsärky ja vajaan neljän kilsan juoksun jälkeen mun oli pakko luovuttaa. Harvoin on lenkin joutunut kesken jättämään, mutta nyt oli pakko. Hölkkäsin sitten vielä hetken, mutta lopulta oli pakko vaihtaa kävelyyn ja jopa hetken istuin penkillä lepäämässä. Ihan kamalaa! 

Torstai menikin taas töissä ja vuorostaan tytön kevätjuhlissa ja perjantaina pääsin kampaajalle ja illalla vähän juhlimaan.

Uus kesätukka

Huomenna ajattelin mennä lenkille. Oikea pohje on ollut koko viikon jotenkin kireenä, joten toivottavasti se ei kiukkua. Ens viikolle olen varannutkin spinnin ja Training for Runners-tunnin. Ajattelin nyt pari viikkoa käydä enemmän Elixiallakin, ennen kuin virallisesti lähtee maratreenit käyntiin. Vähän on muitakin kisoja vielä sitä ennen suunnitelmissa, mutta niistä vaikka ens kerralla.

Tanja

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :). On luonnossa vähän vaaleampi ku kuvassa :)

   Poista
 2. Oletko sä menossa juoksemaan maratoonin? Huippua! Mä täällä nyt suunnittelen ensimmäistä juoksukilpailua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo syksyllä taas Vantaalla. Puolikkaanko meinasit? Missä?

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)