tiistai 2. kesäkuuta 2015

Toukokuun treenit

Moikka

Sitä toukokuun yhteenvetoa olis siis luvassa. Toukokuu oli ihan hyvä kuukausi. Juoksukilsoja on vähän normaalia vähemmän, koska en juossut enää pidempää lenkkiä ennen HCR:ia enkä sen jälkeen. Lisäksi tässä toukokuun lopulla olen koittanut tehdä myös muuta ku juoksua.

HeiaHeiassa on merkattuna 25 treeniä ja 16 tuntia:

Juoksua 9 kertaa 7h, kilsat n. 74
Kävelyä 5 kertaa, n 3,5h
Lihaskuntoa 4 kertaa (kahvakuula, kuntopiiri ja vatsat)
Spinning 1 kerta
Muutama kerta venyttelyä ja hieronta
1 jumppa

Positiivista on, että yhtään sairaspäivää ei tarttenut merkata, vaikka HCR:in jälkeen oli vähän tukkonen olo. Lihaskuntoakin sain tehtyä n. kerran viikkoon, tosin kisaviikolla en tehnyt mitään rankempaa, etten jumita kroppaa ennen kisaa. Edellisellä viikolla olin kahvakuulassa pitkästä aikaa ja se tuntu kropassa ihan huolella.

Kohokohtina jäi mieleen vika pitkis, joka kulki loistavasti ja tietty HCR ja enkka. Oli myös tosi kivaa tehdä pitkästä aikaa kovempia lihaskuntotreenejä. Eka kova lenkki HCR:n jälkeen jäi myös mieleen, kun kulki niin hyvin, että vitosen enkka meni uusiksi :).

Toisaalta sitten pitkästä aikaa joutui myös jättämään lenkin kesken, kun oltiin Hannan ja Annan kanssa polkulenkillä :(. Se harmitti.

Mun alkuvuoden kilometrisaldo on kyllä aika huono n. 350kilsaa :(. No, eipä toki ihme, kun oon varmaan yhteensä 1,5-2 kk ollut juoksematta jalan ja flunssien takia. Toivottavasti tästä nyt pääsee taas kunnolla vauhtiin.

Tällä hetkellä on taas kurkku kipeä. Toivottavasti loppuviikosta pääsee taas treenaamaan.

Eilen päivitin MyAsicsiin maraohjelman. En tiedä seuraanko sitä mitenkään tarkasti niin kuin aiemmin, mutta jonkinlaisena pohjana pidän sitä kuitenkin. Ajattelin myös soveltaa Vauhtisammakon oppeja ja tehdä erilaisia vetotreenejä vähintään kerran kahdessa viikossa.

Luulis, että nyt on helppo treenata, kun olen lomalla, mutta itse asiassa saattaa olla myös haastavaa, koska olen lasten kanssa päivät kotona ja mies on töissä vielä ainakin kesäkuun. Lapsiparkki on toki Elixiassa käytössä, mutta se ei lenkkeihin kauheesti auta. Lisäksi en oo ihan varma miten toi meidän herra Uhma siellä suostuu olemaan ;D. Miehellä alkoi lisäksi kesäsarjan pelit ja juhannuksen jälkeen alkaa silläkin taas treenit. Onneksi illat on pitkiä ja valoisia ja mielellään tietty juokseekin viileässä illassa kuin helteessä (jos niitä edes saadaan). When there's a will, there's a way :)

Kivaa viikkoa,

Tanja

3 kommenttia:

 1. Pääasia että liikkuu jotenkin. Ei ne kilsat oo kaikki kaikessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :). Paljon toisaalta tuli kävelyä alkuvuodesta ihan jo hyötyliikunnasta.

   Poista
 2. Pääasia että liikkuu jotenkin. Ei ne kilsat oo kaikki kaikessa :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)