maanantai 29. kesäkuuta 2015

Aurinkoisia lenkkejä :)

Moikka!

Vihdoin näyttää siltä, että kesä on tullut :). Viime viikolla sai juosta jopa kaksi lenkkiä toppi päällä eikä tarvinnut juosta joka lenkkiä sateessa :)

Viime viikolla juoksin poikkeuksellisesti 4 kertaa ja lisäksi 45 minsan kahvakuulatreeni Elixialla:

Ma: lepo
Ti: juoksu 9km, 56.28, 6.15/km keskisyke 163 max 182
Ke: Juoksu 10 km 1.13.44 7.24min/km keskisyke 142, max 169
To: kahvakuula 45 min
Pe: lepo
La: Juoksu 7,5km 46.12  6.07 keskisyke 168 max 187
Su: juoksu 9km 1.06.40, 7.24min/km, keskisyke 151 max 178

Juoksua yhteensä n.36 km

Oon aika ilonen, että sain suhteellisen tasapainoisen treeniviikon. En juossut pelkästään kovaa tai hiljaa vaan, molempia tuli tehtyä ja lisäksi sitten hyvä lihaskuntotreeni. Lauantain lenkki oli kaikista kovin vauhdillisesti ja myös reitti oli mäkinen ja se kyllä tuntui. Ainostaan tiistaina juoksin yksin, muuten sai samalla nauttia myös ystävien seurasta <3

Tällä viikolla tuleekin olemaan haastetta ehtiä treenaamaan ja osittain siksi juoksinkin neljä lenkkiä viime viikolla. Meillä on reissua tiedossa ja miehellä sitä ennen joka ilta menoa, joten vähän pitää kikkailla. Tavoite on ehtiä kuitenkin juoksemaan 16km lenkki ja kahvakuulan ja lenkkikamat pakkaan reissuun mukaan.

Viime viikolla on kotiutunut myös uusia treenivaatteita, kun ostin Lidlistä turkoosit treenitrikoot ja mustan topin. Toppi ei kyllä yksinään oikein toimi mulle treeniin, kun on niin löysä, mutta toisen topin päällä on kiva ja on niin ohut ettei tule silti liian kuuma. Lisäksi ostin uudet tossut. Päätin pysyä tutussa ja turvallisessa ja ostin vaan uudemman version nykyisistä. Loppuun vielä kuvina viime viikon touhuja :)
Sunnuntain hellelenkin jälkeen. Yksi tavoite oli myös ruskettua ;)

Lauantaina tehtiin pizzaa :)

Pikkasen punotti lauantain lenkin jälkeen.askartelua tytön kanssa
Nyt meen laittamaan piknikeväät, kun lähdetään nauttimaan auringosta :)

Kivaa viikkoa :)
T

5 kommenttia:

 1. Hieno treeniviikko Tanja! :) Tällä jo kuumottaa päästä juoksemaan taas mutta järki käskee palautua. Katsotaan kauanko jaksan sitä kuunnella näin tunneihmisenä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan palautua rauhassa. Mulla oli itellä muutaman päivän jalat niin kipeet ettei ees voinu juosta. Taisin 5pv vaan kävellä.

   Poista
 2. Hieno treeniviikko Tanja! :) Tällä jo kuumottaa päästä juoksemaan taas mutta järki käskee palautua. Katsotaan kauanko jaksan sitä kuunnella näin tunneihmisenä ;)

  VastaaPoista
 3. Kivan kuuloisia lenkkejä :)! Olisi kiva mennä yhessä lenkille.. ehkä ensi viikolla? :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)