lauantai 9. toukokuuta 2015

Viikon päästä mennään :)

Moikka!

Tällä viikolla olen selkeästi vähentänyt treeniä, koska nyt alkaa olla HCR jo niin lähellä, että on aika kevennellä. Aika kiireistäkin on kyllä ollut, että en olis kyllä kamalasti joutanutkaan treenaamaan.

Maanantaina olin ajatellut meneväni Training for Runners- tunnille, mutta totesin, että pidän vielä välipäivän viikonlopun juoksujen jäljiltä (pe kova pitkis ja su keskikova vitonen). Sen sijaan menin tiistaina pitkästä aikaa kahvakuulaan. Tunti oli aika tiukka ja jalat sai huolella kyytiä. Keskiviikko ja torstai menikin sitten palautellessa ja itse asiassa edelleen tuntuu treeni kropassa :D. Ja näkyy :D

Eilen kävin kuitenkin juoksemassa lyhyen lenkin, vaikka en kyllä ollut varma, että juoksu kovin hyvin kulkee tönkköjaloilla. Eka kilsa mentiin aika rauhassa tytön kanssa, kun vein tytön kaverille leikkimään. Neiti pyöräili ja ajoittain sain tehdä ihan kunnolla hommia että pysyin vauhdissa, mutta isossa mäessä mentiin tosi hiljaksiin. Ekaan kilsaan meni yli 7 minsaa, mutta sen jälkeen kulki ihmeen hyvin. Toka kilsa oli vielä pikkasen päälle kutosen ja loput alle. Keskivauhti lenkillä 6.15min/km, keskisyke 159 ja max 180.

Hämmästyin itsekin miten hyvin lopulta kulki, vaikka jalat oli vielä kipeenä kuulasta. Juostessa ei tuntunut ollenkaan ja annoin jalkojen viedä sitä vauhtia, kun halusivat. Lenkistä tuli siis aika hyvä kisavauhtinen treeni. Nyt en aio enää tehdä kovia treenejä ennen kisaa.
Tänään on suunnitelmissa joku kevyehkö lenkki.

Viimeisen viikon ohjelma on seuraava:

Ma: hieroja
Ti: Joko lepo tai sitten lyhyt ja kevyt lenkki
Ke: Jos en juokse tiistaina, niin sitten tässä se kevyt lenkki
To: lepo, rullailua, kävelyä
Pe: lepo, rullailua, kävelyä
La: HCR (ja illalla Sunkkarit)
SU: lepo

Lisäksi koitan keskittyä siihen, että tulee viikolla juotua riittävästi ja syötyä hiilaria riittävästi, mutta se tuskin on ongelma ;).

Meillä oli myös tällä viikolla lasten päiväkodissa ja eskarissa äitienpäiväjumppaa. Pojan tarhassa oli jumpparata ja tytöllä vajaan puolen tunnin äiti-lapsi-jumppa, jossa ihan tuli kyllä hiki :). Hypittiin, pyörittiin, tanssittiin ja tehtiin kaikkia hassuja asentoja ja lopuksi vielä satuhierontaa  :). Tosi kivaa puuhaa <3. Salaisuuksiakin on tuotu kotiin, saapa nähdä, mitä ihanuuksia äiti huomenna saa <3.

Kivaa viikonloppua.
T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)