torstai 27. marraskuuta 2014

Pakkolepoa ja kadonnut ääni

Moikka

Kun ajattelin ottaa tällä viikolla kevyemmin, niin ei kyllä ihan näin kevyt viikko ollut mielessä. Tiistaina nimittäin katosi ääni aika yllättäen eikä ole vieläkään ymmärtänyt palata takas :(.

Mullahan kyllä tuppaa ääni useasti flunssan mukana lähtemään, mutta nyt ei ollut edes mitään flunssaa. Tiistaiaamuna oli hiukan sellanen olo, että saattais olla tulossa, mutta sitten iltapäivän tunneilla alkoi ääni pettää ja vikalla tunnilla se sitten katosi.

Töissä olen nyt ollut kuitenkin, koska olo ei ole ollenkaan sellainen, että tarttis lepoa, mikä on kummallista, joskis tänään on tullut vähän enemmän yskää. Toki jos olo tästä huononee, niin jään kotiin. Nyt oon sit vaan koittanut muun ajan lepäillä ja onneks töissäkin on ollut paljon sellasia tunteja, ettei kauheesti ole tarvinnut mun olla äänessä.

Saattaa siis olla, että tällä viikolla jää treenit väliin, mutta onneks hyötyliikuntaa tulee duunimatkoista kuitenkin, koska luonnollisesti olen parannellut itseäni suklaalla ;).
Jotenkin tuntuu kyllä, etten ole ihan kunnolla edes palautunut vielä viime viikosta varmaankin tän ihme taudin takia, kun jalatkin tuntuu olevan jotenkin voimattomat.

Tällä viikolla on myös pari keikkaa. Eka oli maanantaina, pitkään odotettu Eleganttimarssi Aleksanterin teatterissa, eli vihdoin näin Happoradion livenä. Ja kyllä oli huikea keikka! Ensimmäisellä puoliajalla tuntui, että unohdin välillä hengittää kun keskityin vain kuuntelemaan. Muutama kyynelkin siinä vierähti.Lauantaina olis Irina Tavastialla. Toivottavasti on ääni palannut siihen mennessä!

Nyt alkaa muuten olla valmistuminen todella lähellä. Just täytin tutkintotodistuspyynnön ja hankin opintorekisteriotteen, joten ens viikolla täytyy käydä viemässä ne yliopistolle ja ilmoittautua publiikkiin.
Äiti toi tuliaisina mulle uudet villasukat :)


Semmosta tänne.

T

6 kommenttia:

 1. Vai ei ole ääni vieläkään palautunut. Harmi. Oletko käynyt opiskelijaterveydenhuollossa äänitutkimuksissa? Meidän opinnoissa se oli pakollinen. Muutama kaveri joutui ihan äänihuulileikkaukseen (en halua pelotella) ja muutama sai äänen huollon ohjeita. Mulla ei onneksi ole vielä kertaakaan lähtenyt ääni töissä. Mullakin oli pakko lepo viime viikolla, kun poskiontelot olivat tulehtuneet ja aiheuttivat kuumeilun. Teki kyllä ihan hyvää parannella rauhassa. Nyt on taas iskussa. Toivottavasti ääni löytää takaisin, jotta pääset kuuntelemaan Irinaa. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käynyt. Jospa se pian palaisi, nyt illalla ollut jo pikkasen parempi!

   Poista
 2. Paranemisia! Kurjaa, kun ääni tolleen katoaa! Toivotaan, ettei tule flunssaa :) Täälläkin kevyt viikko menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääni alkaa olla jo melkein kokonaan takasin, mutta yöllä yskitti kovasti :/

   Poista
 3. Toivottavasti ääni on jo tullut takaisin! Ja jee, etukäteen jo onnea todistusta vaille maisterille!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :). Melkein on jo tullut takas, mutta kovasti yskitti yöllä.

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)