torstai 18. joulukuuta 2014

Treeniä ja tonttuhommia

Moikka

Pakko myöntää, pikkasen alkaa joulustressi painaa täälläkin. Vaikka sinänsä turhaan, kun suurin osa lahjoista on hankittuna ja paketissa, mutta muutama vielä hankkimatta. Ja sitten ruokaostokset, jotka täytyy hoitaa varmaan viikonloppuna koko perheen voimin. Pari muutakin saattaa olla silloin liikkeellä...Yh, ahdistaa jo valmiiksi. Inhoan vaan asioiden jättämistä viime tippaan ja sitten tulee stressi :(

Tällä viikolla on myös selvästi käynyt ilmi, että loma tulee tarpeeseen aikuisille ja lapsille. Tänä aamuna oli eka kerta koko viikkoon, kun aamu sujui hyvin. Mä oon vielä sellanen ihminen, että jos aamu alkaa huonosti, niin se huono tuuli jää helposti päälle, niin kuin esimerkiksi eilen kävi. Illalla onneksi mieli vähän parani, kun sai muuta ajateltavaa ystävän seurassa <3.

Eilen hoidin aamupäivällä taas jouluostoksia eteenpäin ja päivällä sitten vietin tovin olkkarin lattialla niitä paketoimassa. Se ei ole kyllä ollenkaan mun vahvuus :D. Hirvittävän rumia paketteja saan aina aikaseksi. Onneks ne yleensä revitään niin äkkiä auki, eikä kukaan jää niitä sen kummemmin tutkimaan miltä ne näyttää ;).
Palkitsin itseni reippaasta tonttuilusta Arnold'sin donitsilla. Vähän kyllä harmitti, kun mun lemppari donitsista oli vaniljakreemi vaihdettu vadelmahilloon, mutta eipä se syömättä jäänyt ;)

Treeniviikko on tähän mennessä ollut tosi hyvä. Maanantaina juoksin itsekseni ja tiistaina publiikin jälkeen illalla juoksin kaverin kanssa. Tavoitteeksi otettiin juosta rauhallinen lenkki ja ihan hyvin onnistuttiinkin ja keskivauhti oli pikkusen yli 7min/km ja keskisyke 150. Pikkasen matalampi olis voinut olla, mutta aika mäkinen reitti ja koko matkan höpöttely varmasti vaikutti. Koko ajan tuntui kuitenkin kevyeltä, joten eiköhän se riitä :).

Tänään olin Powerissa heti kympiltä. Ohjelma oli miksaus vanhoista ohjelmista ja musta aika kiva. Askelkyykkyjä inhoan edelleen, mutta tossa ohjelmassa askelkyykkybiisin alussa oli ensin tasakyykkyä ja sitten yhdet pitkät sarjat molemmille jaloille. Onneks se on aina muutenkin heti alussa, niin saa sen pois :D. Tasakyykkyä taas teen ihan mielellään. Rintabiisinä oli yks mun lemppareista Nickel Backin Burn it to the ground!

Tälle viikolle on luvassa vielä 2 kivaa treeniä: huomenna aamulla vihdoin se CSI, jonne olen nyt monta viikkoa koittanut päästä ja lauantaina blogilenkki Hannan kanssa :).

Tänään alkaa jo virittäytyminen joulutunnelmaan Lauri Tähkän kirkkokonsertin merkeissä. Luvassa ihanaa tunnelmaa ja hyvää seuraa <3.

Ajattelin tässä jossakin välissä kirjoitella jonkunlaisen koosteen tästä vuodesta. On ollut muuten hieno vuosi <3.
Maisteri
Tsemppiä joulukiireisiin ja kivaa viikon jatkoa :)

10 kommenttia:

  1. Kuules maisteri, lauantaina sit mennään eikä meinata! :) Ootko muuten kyytiä vailla?

    Loma tulee tosiaan tarpeeseen itse kullekin! Ihana päästä viikoksi rauhoittumaan kunnolla. <3

    VastaaPoista
  2. Tutulta kuulostaa! Pienen pientä joulustressiä täälläkin, nimenomaan lahjoista! Muutamat löysin tänään, ja heh..itsellenikin tietysti :D Lauantaina nähdään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tärkeetä tietty varmistaa ettei jää ilman ;) lauantaina nähdään :)

      Poista
  3. Mulla ei ole vielä yhtään lahjaa ostettuna, o'ou! Joudun viikonloppuna tavarataloon muutaman muun panikoiijan sekaan. Paketoinnista sen sijaan tykkään ja tän vuoden paketointitarpeet on jo valmiina: voimapaperia ja leveää nauhaa, piparminttukeppejä koristeiksi ja demolla nimet päälle. Hieno publiikkikuva. Onnea vielä kollega!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, super tsempit siis jouluostoksille :). Olis kyllä ihanaa osata paketoida kauniisti, mutta kun ei oo taitoa eikä varsinkinkaan hermoja :D. Kiitos kovasti :)

      Poista
  4. Täälläkin jo odotellaan kovasti lomaa :) Samaistun tuohon aamujuttuun. Jos silloin menee jokin pieleen, niin se harmitus meinaa kestää aina jonkinaikaa.

    Kivaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi nykyään on kuitenkin enemmän niitä hyviä aamuja :)

      Kivaa joulun odotusta myös sulle :)

      Poista
  5. Täällä myös kauppareissu edessä viikonloppuna sairaana eli mahtaa tulla kivaa! En ole kahteen viikkoon päässyt juoksemaan ja harmittaa! Pakollinen ylimenokausi ;) vielä pitäisi porkkanalaatikkoa tehdä ja yksi paketti paketoida plus kuusi laittaa ja siivota ja vähän alkaa hermoja kiristää myös. Hyvää joulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tsemppiä ja toivottavasti paranet pian! Korvatulehdus saa kyllä aikuisen naisenkin itkemään! Mulla ollut 3 kertaa aikuisena ja ihan kamalaa :(. Vitsi, pisteet ite tehdyistä laatikoista. Meillä äiti kanssa teki, mutta mä ostan äitien tekemää kaupasta. Ostan kyllä vaan tapaninpäiväksi, kun se on ainoa päivä kun syödään meillä. teen kyllä sitten rosollin, suolalihan ja pari kakkua ;) Mutta kyllä me näistä selvitään! Just soitin siskolle, jos se tulis meille lasten kanssa, että päästäis ilman niitä kauppaan!

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)