maanantai 19. toukokuuta 2014

Aurinkoa, yhdessäoloa ja treenejä

Moikka!

Ihanaa, kun vihdoin taisi tulla kesä <3. Heti aamusta mittari näytti meillä jo 18C.

Mä alotin viikonloppuni lepopäivällä ja illalla herkuteltiin ja katsottiin peliä. Lauantai aamupäiväksi olin varannut Powerin. Oon varmaan viimeks alkuvuonna ehtinyt sielläkin käymään, joten nyt ajattelin mennä, kun en ollut vielä yhtään lihaskuntotreeniä tehnyt. Päätin, että en nyt ainakaan mitään enkkapainoja ala yrittämään vaan teen aika iisin treenin. Tossa ohjelmassa oli heti eka biisi askelkyykyt, yök! Mulla on joku viha-rakkaussuhde askelkyykkyihin, tosin yleensä enemmän sitä vihaa kyllä. Miten voikin olla niin tuskasen rankka liike :D. Jalat tärisi ton setin jälkeen ihan huolella! Alussa musta kyllä tuntu, että ihmeen kevyeen menee, mutta kyl sitten tokan sarjan aikana palasin taas todellisuuteen. Tasakyykyt meni kyllä ihmeen helposti (haasteen ansiosta, ehkä?), mutta eilen kyllä tunsi tehneensä ja tänäänkin vielä pakarat huutaa hoosiannaa :D.

Ei ookaan pitkään aikaan tullu lihastreenin jälkeen näin kipeeks edes salilla, vaikka olis ollu taukoa. Ehkä se on noi Powerin toistomäärät sitten? Mulla oli myös vasen hauis aivan törkeen kipee kun eilen heräsin. Oikeessa ei mitään :D

Lauantai menikin muuten sitten perheen parissa: ensin käytiin Kaaren kekkereillä ja lapset oli innoissaan ja sitten grillattiin omalla pihalla. Ihan huippua, kun saatiin meidän taloyhtiön pihalle grillipaikka! Naapureiden kanssa istuttiin ja grillailtiin aika pitkään. Tyttö oli ihan innoissaan, kun pakattiin ensiksi tavarat koriin ja syötiinkin vielä ulkona :)
Kanaa chimichurrilla, fetasalaattia, auraa ja halloumia

Kattaus

Eilen oli mun vuoro nukkua ja heräsin vasta 11 maissa. Päivällä ennen matsia nautittiin auringosta ja sit katsottiin taas yhdessä peliä. Tyttö totesi just ennen Suomen ainokaista maalia, että meidän pitäis kannustaa mustia, niin ne tekis oman maalin :D. Ja tais se ainokainen maali oikeesti kimmota sen jenkin mailasta (en tiiä, mutta siltä se musta näytti). Oliskohan pitänyt ottaa tää taktiikka jo aiemmin :D.

Illalla lähdin juoksemaan vielä seiskan. Juoksu tuntu hyvältä vaikka joka askeleella kyllä pakaroissa tunsi kyykänneensä. Oli jotenkin superhyvä fiilis, kun ilta-aurinko lämmitti, ei ollut liian kuuma, musiikit toimi täydellisesti ja mieli oli iloinen. Juoksin 7 kilsaa keskinopeus oli 6.39min/km ja keskisyke 149.

Tänään taidan pitää lepopäivän. Mietiskelin tota viime viikkoa treenien puolesta. Treenasin neljänä päivänä:

Ma ja ti:lepoa
Ke:spinni
To:hölkkää ja joogaa
Pe:lepo
La: power 
Su: lenkki ja venyttelyt+rullailut

Ihan hyvä treeniviikko siis ja siinä mielessä kevyt, ettei kauheen rankkoja treenejä ollut oikeestaan ku toi power. Ja hyvä viikko myös siinä mielessä, että kävin Elixiassa 3 kertaa. Yleensä ehdin max. kaksi.

Nyt on varmaan pakko saada jotain taas tolle gradulle tehtyä, vaikka oikeesti olis ihana painua pihalle makaamaan :)
Kesä <3 ja ei niin kauniit kesävarpaat :D


2 kommenttia:

  1. Mukavaa alkuviikkoa! Toivottavasti nämä lämpimämmät säät jatkuvat vielä pitkään. Me like :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne! Toivottavasti tosiaan jatkuu, tää on ihanaa <3

      Poista

Kiva, kun kommentoit :)