perjantai 6. helmikuuta 2015

Terveisiä Balancesta

Moikka!

Niinhän siinä kävi, että lasten flunssa tarttui muhunkin ja viime viikon pitkis jäi haaveeksi samoin kuin alkuviikon treenit.

Tiistaina alkoi Vauhtisammakon juoksukoulu avausluennolla. Onneksi ei vielä treenattu, koska tiistaina olin vielä aika tukkoinen. Luento oli mielenkiintoinen. Käytiin läpi mm. juoksutekniikkaa, ravintoa, juoksuvauhteja, varusteita, treenien rytmitystä ja sitten saatiin tietenkin tämän viikon omatoimitreenit. 
Juoksukouluhan toimii niin, että kerran viikossa on yhteistreenit ja lisäksi meillä on 2 omatoimiharjoitusta, joita löytyy kolmea eri tasoa. Itse valitsin tason kolme eli tämän viikon treenit on:


  • Keskikova intervalli (syke max 170) 10x2min kova juoksu, 2min palautuksella
  • Pitkä kevyt lenkki 1h 15min, syke max 150

Tällä viikolla treenaamista toki hiukan rajoittaa nuo flunssan rippeet eikä ihan täysillä uskalla paahtaa, joten intervallit jää ainakin viikonloppuun.

Eilen oli kuitenkin jo sen verran hyvä vointi kaikin puolin, että uskalsin lähteä Hannan kanssa Bodybalanceen ja sitä ennen kevyelle lenkille. Tarkoituksena oli siis juosta n. tunti niin, että keskisyke on max 150, eli siis pikkusen jäi vajaaksi tuo ohjelman mukainen lenkki. Mulle tuli matkaa 7,7km ja aikaa meni n.57 minsaa.
Tavoite onnistui myös sykkeen puolesta aika hyvin, koska keskisyke oli tasan 150. Ihan hyvin, koska kuitenkin koko matka juteltiin ja toki noi lumiset tiet nostaa myös pikkasen lisää sykettä. Vauhti meillä oli toki todella rauhallinen, mutta sitä luennollakin korostettiin, että pitäisi juosta oikeesti hitaita ja kevyitä lenkkejä ja kovatehoisia nopeita lenkkejä ja toki muistaa myös lepo!

Lenkiltä mentiin suoraan Satsille Balanceen. Tää oli mun eka kerta Balancessa, jos ei lasketa jotain muropaketin (siis ihan oikeesti oli jossain Fitness-muroissa) mukana tullutta levyä, jossa oli n. 20 min Balance-treeni.
Balance oli musta kyllä kivaa ja teki kyllä hyvää heti lenkin päälle. Nyt sai torstain joogatunti kilpailijan, ehkä alan käydä vuorotellen molemmissa, kun ovat tietty samaan aikaan. :)

Balancesta hölköttelin vielä kotiin reilun kilsan, joten yhteensä juoksua tuli melkein 9 kilsaa ja reilu tunti, joten ei se nyt paljon vajaaksi sitten lopulta jäänyt kuitenkaan :) 

Kyllä olikin ihana päästä taas sairastelun jälkeen treenaamaan <3. Viikonlopun treenit on vielä auki, mutta oletettavasti juoksen pari lenkkiä, yhden iisin ja sitten tuon intervallin ja jos vaikka tekis MeNaiset Sportissa olevan juoksija lihaskuntotreenin kevyen lenkin kaveriksi :).

Tää viikko on kyllä flunssaa lukuunottamatta ollut tosi kiva. On ollut töitä parina päivänä, mm yhdessä uudessa koulussa, missä en ole aiemmin ollut. Keskiviikkona kävin ystävän kanssa pitkästä aikaa lounaalla ja tänään kävin aamulla kaikessa rauhassa Robert's coffeessa juomassa Latten ennen bussin lähtöä, kun oli luppoaikaa. Työasiatkin saivat oikein mukavan käänteen, vaikka niihin virkoihin, jota hain ei tietenkään ole tällä työkokemuksella mitään saumaa. 

Kivaa viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)