keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ei tullutkaan tästä hyvää treeniviikkoa :(

Moikka!

Tästä viikosta piti tulla tosi hyvä treeniviikko. Olin suunnitellut lenkkejä 4 ja päälle joogaa ja Poweria, mutta toisin kävi.

Ongelma alkoi jo viime torstaina sen pidemmän lenkin jälkeen, kun mulla tuli kantapää kipeäksi, tai oikeastaan tosta nilkan ulkosyrjästä luun ja akillesjänteen välistä. Sattui kävellessä ja oli kosketusarka. Perjantaina se vähän kiukkusi, mutta lauantaina oli ihan ok, kun kävelin kaverille. Sunnuntaina en enää muistanut koko asiaa. Sunnuntaina en kuitenkaan päässyt lenkille, joten mulle tuli 3 lepopäivää.

Maanantaina kävin sitten illalla juoksemassa 6 kilsaa, jossa tehtiin 4 kovempaa vetoa. Lenkin alkupuoli meni ongelmitta, mutta sitten jalka kipeytyi uudestaan ja kävelykin teki illalla tosi kipeetä ja eilen sitten vaan paheni ja kipua tuntui myös akillesjänteessä.

Aluksi ajattelin mennä kuitenkin juoksukouluun ja tehdä tekniikkaa, mutta kun kauppareissu kävellen oli yhtä tuskaa, päätin jäädä kotiin. Kokeilin ottaa muutaman juoksuaskeleenkin, mutta ei tullut mitään.
Kylmää nilkalle

Tänään on pikkasen parempi, mutta kävellessäkin tuntuu kuitenkin eikä päkijälle pysty varaamaan painoa ilman kipua.
En tiedä sitten mistä tää johtuu. Viikko sitten kolautin saman jalan seinään ja se oli pari päivää kipeä ja torstai oli itseasiassa eka kerta kun juoksin sen kolauksen jälkeen. Ehkä olen jotenkin varonut sitä ja rasittanut jalkaa tms. Tai sitten se johtuu jostain muusta. Aiemmin ei ole vastaavaa vaivaa kyllä ollut. 

Nyt siis joka tapauksessa ainakin tämä päivä vielä lepoa ja mahdollisesti pidempäänkin. Ärsyttää :(

Semmosta tänne.

Kivaa päivää :)

12 kommenttia:

 1. Voihan kurjuus :( Ikäviä tuollaiset vammat kun iskee yllättäen mutta koitahan nyt malttaa parannella rauhassa, jottei mene vain entistä pahemmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu koitetaan :). Luulen että sen verran ajoissa reagoin ettei ole ehtinyt hirveen pahaksi äityä. Jospa selviää vähän lyhyemmällä telakalla.

   Poista
 2. Tsemppiä Tanja!! :) Uskon ja toivon, että se menee pian ohi!! Mut kurjaahan se on olla telakalla, varsinkin kun nyt on sun lomakin :S Hööö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Toivottavasti menee pian ohi, ku malttaa levätä.

   Poista
 3. Voi ei! Tuli harmitus sun puolesta!

  VastaaPoista
 4. Tulehdus. Lääkäriin. Arcoxiakuuri. Kortisonipiikki. Viikko lepoa. Juoksemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep.Huomenna menossa lääkäriin kun ei tää tunnu pelkällä levolla, voltarenilla ja buranalla sekä kylmähoidolla lähtevän.

   Poista
 5. Jos pidät akillesjänteestä pinsettiotteella kiinni ja liikutat nilkkaa ylös alas niin jos tuntuu "narinaa" siinä on tulehdus erittäin suurella todennäköisyydellä. Rasituksen aiheuttama ja jos kenkän reuna on päässyt hinkkaamaan akillesjännettä se voi olla myös syynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole onneksi tulehtunut, kudokset vaan rasittuneet.

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)