maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kuulumisia ja viime viikon treenit

Moikka!

Jotenkin ajattelin, että viime viikko oli jotenkin tosi vähätreeninen, mutta kun tarkemmin aloin kattomaan, niin ei se edes ollut. Treenasin 4 päivänä, tiistaina ja sunnuntaina juoksin, torstaina olin spinnissä ja lauantaina Powerissa. Lisäksi vielä aika paljon tuli ihan käveltyä. Joten siis oikeestihan mulla oli tosi hyvä treeniviikko. Nää ajatukset varmaan johtuu jotenkin siitä, kun en ole juossut sitä normia kolmea lenkkiä.

Tää viikko oli juoksuohjelmassa muutenkin kevyt viikko eli rauhallisia ja lyhyempiä lenkkejä, ennen kun alkaa ens viikolla taas tiukemmat viikot. Yhtäkään 14 kilsan lenkeistä en pystynyt lonkkani kanssa juoksemaan ja nyt alkais sit pitkät olemaan 17 km. Lonkka on nyt ihan ok eikä esim eilisen lenkin jälkeen motkottanut ollenkaan! Tänäänkään ei ole yhtään vihotellut. Ajattelin kyllä siis ainakin kokeilla josko toi 17 kilsaa menis.

Täytyis vaan kohta hankkia ne uudet kengät... Pääsin viime viikolla testaamaan molemmat kengät yhtä aikaa jalkaan eli siis NewBalancen 1260 ja Mizuno Wave Inspire 10. Mitään suurempaa eroa en niissä huomannut. Mizuno ehkä vähän kevyempi. Mutta oon kyllä nyt päätynyt siihen ratkaisuun, että pysyn tutussa merkissä eli NB:ssä.

Mutta joo, tällä viikolla oli myös sellanen luksustilanne,että sain houkuteltua ukon uudestaan mun kanssa lenkille. Seiska juostiin alkupätkä tosi iisiä ja toinen puolisko sitten kovempaa ja viimenen 1,5 km olikin oikeestaan kokonaan ylämäkeä. Tämmösissä maisemissa käytiin kääntymässäOli kiva juosta vaihteeksi ihan uutta reittiä. Jalat oli kyllä Powerista aika tönköt, kun tapani mukaan sain taas pakarat varsinkin pirun kipeiksi siellä :D

Muuten viikonloppu menikin sitten tyttöni synttäreiden valmisteluissa ja juhlimisessa. Aika herkkuja tarjoiluista tuli vaikka ite sanonkin ;). Harmi, että niitä myös jäi ja pakkohan niitä on sitten tuolta tuhota :p.
Marianne-juustokakku
Mansikka-vaniljatäytekakku


Juustosarvet Auralla


Mokkapalat

Tänään ajattelin pitää lepopäivän ja huomiseksi onkin lenkkitreffit sovittuna. On kyllä tuntunut lenkit jotenkin takkusilta viime aikoina. Välillä tuntuu, etten mä ikinä kyllä selviä siitä Maratonista, mutta kaveri totesi sen kyllä vähän niinku kuuluvan tähän prosessiin. Siis että tulee välillä näitä fiiliksiä, ettei mistään tuu mitään. Onhan tässä nyt aika määrätietosesti kuitenkin koko vuosi treenattu hyvällä meiningillä. Ainoastaan  ne parit sairastelut ja nyt toi lonkka on keskeyttäny treenit, eikä mitään suurempia motivaation katoamisia ole tainnut olla tai että olis usko itseensä ollut hukassa. Tai ei ainakaan tule mieleen? Ja kaipa tääkin vähän fiilistä on laskenut, kun ei ole päässyt normaalisti treenaamaan. Mutta on mulla onneks ihan hyvä pohjakunto kuitenkin, että ei kai tää nyt ole ihan koko urakkaa tuhonnut? Ja on tässä vielä aikaa onneksi! Eipä tässä kai muuta tällä kertaa. Loppuun vielä kuva meidän keskiviikon Helsinki-reissulta:
1 kommentti:

  1. Oot sä kyllä sisukas! Olin viime lauantaina jo siitä puolikkaasta aivan ihmeissäni, että miten ne jaksaa! Tsemppiä kovasti treeneihin ja toivottavasti lonkka ei ala kiukuttelemaan. Itellä nyt vähän samaa vikaa oikealla puolella.

    VastaaPoista

Kiva, kun kommentoit :)