torstai 3. heinäkuuta 2014

Ikävä juoksemaan!

Moikka

Eipä ole tullut tännekään kirjoteltua, kun ei ole oikein ollut mitä kirjottaa. Viime viikolla en keskiviikon jälkeen treenannut (paitsi vatsoja). Sunnuntaina oli tarkotus juosta, mutta lonkka oli vähän taas kipeä ni siirsin lenkin maanantaille.

Maanantaina sitten juoksin seiskan. Lenkillä kaikki oli ihan ok, vaikka jotenkin raskaalta kyllä tuntui. Keskivauhti oli 6.09min/km. Illalla ja tiistaina sitten lonkka olikin tosi kipeä, joten päätin pitää muutaman lepopäivän ja kattoa miten tilanne kehittyy. Tosi paljon parempi olikin jo tiistai- illalla, mutta silti vähän kipeä.

Tänään olin hierojalla vihdoinkin. Hierottiin reidet ja pakarat. Etureidet oli kyllä tosi jumissa (niinku aina, samoin ulkosyrjät ja rentouttava hieronta oli siitä kyllä kaukana ;). Takareidet oli kans tosi tiukat, mutta ne ei kyllä ollu ollenkaan niin tuskaset hieroa. Hieroja arveli, että toi lonkkavaiva johtuu keskimmäisestä pakaralihaksesta ja piriformiksesta, tai siitä että ne on jumissa. Toivottavasti tästä hieronnasta oli apua, mulle ei meinaan sovi tää juoksemattomuus!

Oon ollu jotenkin paljon väsyneempi, kiukkusempi ja herkut taas maistuis :(. Toivottavasti viikonloppuna pääsis juoksemaan... Huomenna pääsee sentään keikalle korjaamaan tätä endorfiinipuutosta. Toi herkkuhimo muuten varmaan oikeesti johtuu siitä,että en saa endorfiineja liikunnasta, niin haen sitten suklaasta. Ja on kyllä noi ilmatkin saanu mielen matalaksi. Mielessä on myös käynyt, että mitä jos en pystykään juoksemaan maratonia? Onhan siihen vielä aikaa, mutta äkkiä se aika kyllä myös kuluu...

Mutta tänään herkuteltiin lasten kanssa kotimaisilla mansikoilla. Ne ei kauaa ehtiny vanheta ;). Ja alkuviikosta leivottiin raparperipiirakkaa :)

Kivaa viikonloppua, vihdoin vissiin se kesäkin alkaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kommentoit :)