tiistai 8. heinäkuuta 2014

Terveisiä mökiltä

Moikka!
Olihan kiva viikonloppu! Perjantaina olin keikalla ihanan ystävän kanssa Tampereella ja sieltä ajettiin suoraan mökille. Ilmat oli sellaset, että jopa mä muutuin mökki-ihmiseksi :). Ihanaa auringossa loikoilua, veneilyä/kalastelua ukon kanssa ja koko perheen voimin, hyvää ruokaa, lasten riemua, uimista jne.

Talviturkki jäi sinne ja päästiin jopa ukon kanssa yhdessä lenkille. Juostiin vitonen tosi mäkistä tietä ja keskivauhti oli 6.23. Kohtuu tiukka vitonen noiden mäkien takia, vaikka vauhti ei mikään hurja ollutkaan. Matkalla nähtiin myös kettu! (Joka onneksi luikki tiehensä) En ollut juossut melkein viikkoon kun annoin lonkan levätä ja lenkin jälkeen se oli vaan vähän jäykkä. Venyttelin vielä hyvin lenkin päälle laiturilla. Seuraavana päivänä, joka on yleensä ollut se pahin, lonkka tuntu hyvältä, jes!

Tänään kävin juoksemassa pitkästä aikaa kympin. Vauhti oli 6.24/km ja en tiedä johtuko helteestä vai oonko vaan niin huonossa kunnossa, että tuntu aika raskaalta. Otin aina välillä muutamia spurtteja, osan mäkee ja osan tasasella. Tolla lenkillä se maraton tuntu kyllä niin kaukaiselta... Lenkin päälle sit venyttelyt ja rullailut ja katsotaan mitä lonkka huomenna siitä tuumaa.

Laittelen muutaman kuvan vielä loppuun viikonlopulta, palaillaan

2 kommenttia:

 1. Juu, helteellä kannattaa olla itelleen tosi armollinen, ja pudottaa vaan vauhteja huolella, ettei sykkeet mene ihan tappiin. Kannattaa myös juoda tosi paljon ennen lenkkejä varsinkin. :)

  Ihania kuvia, näyttää tosi rentouttavalta viikonlopulta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei sitä helteellä pysty samaan, ku viileemmällä ilmalla. Koitin päivän aikana juoda paljon, mutta varmaan enempikin olis voinut ja vaikka jotain urheilujuomaa kanssa.

   Oli kyllä kiva viikonloppu

   Poista

Kiva, kun kommentoit :)